2777
2789

تو  چ مشکلاتی بودین که معحزه شد جه نذری یا ختم یا چله انحام دادین اصلا معجزه خدا تو زندگیتون بوده

❤️کاربری دست سه نفره❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چله حدیث کسا 

زیارت عاشورا 

چله یس 

چهارده بار سوره یس هدیه به امام جواد علیه‌السلام 

شصت بار سوره یس هدیه به حضرت همزه علیه السلام ( عموی پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله)  

صلوات نذر امام زمان عج الله ووووو

بسیار مجرب هست

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
چله حدیث کسا  زیارت عاشورا  چله یس  چهارده بار سوره یس هدیه به امام جواد علیه‌السل ...

یکی دو مورد رو 

امیدوارم شما هم به خواسته های قلبیت 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

۲ تا معجزه خیلی بزرگ داشتم تو زندگیم ولی برای هیچکدوم هیچ نذری نکردم حتی به زور هم از خدا نخواستم فقط درد و دل میکنم همیشه باهاش انقدر دوسش دارم که حد نداره

به نظرم ما آدما هممون نباید به چیزی اصرار کنیم فقط بگیرم خدایا من توکلم به توعه تلاشمو میکنم ولی اگر نشدم خیالم راحته که تو هستی هوامو داری 😃😃😃

من به مردم این شهر میخندم که چقدر درگیر این زندگی شدن...