سامیرا مدیر عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 460 عنوان تو خونه با همسرتون چطوری سرگرم میشین | مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 25 پست همسرم همش سرش تو موبایل منم یا به کارا میرسم یا سرم تو گوشیمه احساس میکنم تنوع رابطمون کمه و داریم کسل کننده میشیم بلد نیستم چجوری ازین وضع دربیام شماها چکار میکنید 1400/05/06 | 00:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سامیرا مدیر استارتر عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 460 میتونی اهنگ بذاری برقصی یا باهم صحبت کنید چایی دم کن یکم تخمه و تنقلات کنارش بذار دوتایی لذتشو ببری ... راستش خجالت میکشم باهاش برقصم وقتی نیس خودم میرقصم اما رقصم خیلی خوب نیس خجالت میکشم ازش
سامیرا مدیر استارتر عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 460 منچ یا مار پله هم خیلی کیف میده اگه بیرون باشیم با گوشی اگه نه تو خونه شرطی بازی میکنیم خیلی حال مید ... از کجا بخرم
سوگیلی عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 7996 شوهر منم همش لش و تو گوشی منم میرم جفتش میرم تو گوشی 😖 هیجان نیس اینطوری هر روز همینطوری شده خودم ... نه ما کلی حرف میزنبمقلقلک میدمدر مورد اتفاق های سرکارش میگهفیلم هم دانلود میکنیمنگاه میکنیم
تینا۰۰ عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 6301 راستش خجالت میکشم باهاش برقصم وقتی نیس خودم میرقصم اما رقصم خیلی خوب نیس خجالت میکشم ازش منم رقصم خوب نبود ولی براش میرقصیدم خیلی وقتا خودم صداهای عجیب درمیاوردم یه قری میدادم حسابی مسخرم میکرد و میخندید ایرادی نداره برقص و خوش باش روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
سامیرا مدیر استارتر عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 460 منم رقصم خوب نبود ولی براش میرقصیدم خیلی وقتا خودم صداهای عجیب درمیاوردم یه قری میدادم حسابی مسخرم م ... امتحان میکنم ممنون
سامیرا مدیر استارتر عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 460 نه ما کلی حرف میزنبم قلقلک میدم در مورد اتفاق های سرکارش میگه فیلم هم دانلود میکنیمنگاه میکنیم خوبه همسر شما پس مث همسر من نیس شوهر من خیلی ساکت اصلا از کار یا چیزای دیگه حرف نمیزنه از آرزوهاشم کلیدی فقط حرف میزنه
حضرت_عشق7898 عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 5330 از کجا بخرم لوازم تحریر و اسباب بازی فروشی ها صبورباش چیزهای خوب زمان میبرند 😍👼
نمیشههه عضویت: 1400/04/18 تعداد پست: 702 چه بازی میکنید اگه بخوایم بازیمون دونفره باشه مثلا اسم و فامیل گل یا پوچ شطرنج منچ ولی بخوایم با بچه بازی کنیم خاله بازی توپ بازی ، آب بازی😁 دختر باید موهاش بلند باشه😍 اخلاقش لواشک و پاستیل درس میشه😍🤤😜🤭😁
تینا۰۰ عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 6301 امتحان میکنم ممنون خواهش میکنم 🌷 روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
سامیرا مدیر استارتر عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 460 اگه بخوایم بازیمون دونفره باشه مثلا اسم و فامیل گل یا پوچ شطرنج منچ ولی بخوایم با بچه بازی کنیم خاله ... به به پس حسابی کیف میکنید خوشحال و خوشبخت باشید
نمیشههه عضویت: 1400/04/18 تعداد پست: 702 به به پس حسابی کیف میکنید خوشحال و خوشبخت باشید فداات همچنین😘😘 دختر باید موهاش بلند باشه😍 اخلاقش لواشک و پاستیل درس میشه😍🤤😜🤭😁