2777
2789

اوو کی میره اینهمه راه رو زحمتشو کثافت کاریشو بیخیال بابا 

خیلیم بی ارززشه 

کلی پول گوجه میشه تهش کم‌رب در میاد ما ک‌اماده استفادع میکنیم مث طبیعی نمیشه هرچند ولی دیگ راحتیم دیگ

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوو کی میره اینهمه راه رو زحمتشو کثافت کاریشو بیخیال بابا  خیلیم بی لرزشه کلی پول گوجه میشه ته ...

اماده ها همشون موادنگهدارنده دارند کثافت کاری نداره که میشوری میدی بیرون ابش رومیگیره ومیایی میجوشونی فقط

چطوریه

گوجه هارو خرد میکنیم میریزیم توی ظرف های درب. دار بعد اینکه یکمی موند برمیداریم میپزیم

بعضی کاراهم میکنیم که یادم نیست

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
بیر ون همش میشه تفاله اینکارونکن.باجپچقو خوردشون کن یا له کن بزار ۴ روز بمونه بگنده بعد صافش کن  ...

اتفاقابیرون که میدی بیشتر اب گوجه میده وقتی خودت میگیری چون قشنگ نمیتونی کامل ابش روبگیری کلیا ازگوجه ها ابش میمونه وحیف میشه

ما همه خانوادمون اصلا یاد ندارم رب آماده بخریم🙂

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

گوجه هارو خرد میکنیم میریزیم توی ظرف های درب. دار بعد اینکه یکمی موند برمیداریم میپزیم بعضی کاراهم ...

حالا جاریم اب گوجه روکه میگیره بعدمثل لواشک میریزه توسینی میزاره توافتاب یکم سفت که شدم مثل رب برمیداره اصلا نمیجوشونه