2777
2789
عنوان

شما بخواید از طلاق برگردید چه تضمینی از شوهرتون میخواید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 77 پست
۲۶سالمه دلت به طلاق نیست درسته؟

دلم میخاد تکلیفم روشن بشه چ طلاق چ ادامه زندگی 

الان دیگ تقریبا ۲ هفته اس خونه بابامم

باید بیاد باهاش حرف بزنم ببینم چ تصمیمی گرفته اگر گف طلاق قبول میکنم ولی همه حق و حقوقمو ازش میگیرم

اگرم گف ادامه زندگی ک باید شروطمو قبول کنه 

شرطامم حق طلاق،حضانت دخترم تا۱۸سال،تهعد برای کتک نزدن،ماشین و زمین بزنه ب اسمم فلن خونه نداریم ولی هر وقت خریدم ب اسم من باشه،و اینکه حتما پیش مشاوره بریم برای درمان چون همسرم واقن ب درمان نیاز داره

دلم میخاد تکلیفم روشن بشه چ طلاق چ ادامه زندگی  الان دیگ تقریبا ۲ هفته اس خونه بابامم باید بی ...

اون هیچوقت نمیاد بهت بگه جدابشیم 

عزیزم تو باید اقدام کنی برای طلاق که بفهمه داره تورو از دست میده اون موقس که میوفته به دست و پات

الان ک نیومده بیادم بفهمه شرطت اینه میگه طلاقت میدم شرطاتو قبول نمیکنم 

اما اگر ازش بخاطر کتکش شکایت میکردی قشنگ میفهمید تصمیمت جدیه و میترسید

من بالای ۱۰۰بار قهر کردم منتطر موندم اومد دنبالم قول داد درست میشم منم برگشتم 

اما اینبار دیگه واقعا بریدم و دلم نمیخواد با حرفاش خام بشم و برگردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط اونایی ک گفتن خونه بزنه ب نامت😐

خب بعدش چی

این آقا نمیتونه بزور امضا بگیره ازش ک بزنه ب نام خودش

اصن ب نامش باشه چی میشه؟ 

استارتر جا اولش ک هیچ تضمینی نیس ولی اگه واقعا بخای برگردی حق طلاق و حضانت و تحصیل و اشتغال رو بگیر

نمیده چون زرنگه پس برنگرد

# نه ب کودک همسری😡🤬😤😱من ی دختر 20 ساله ام ک تو 15 سالگی بچگی کردم، عاشق شدم و در آخر ازدواج کردم.... من حتی ی لحظه هم فکر نکردم.... اصلا نمیدونستم ازدواج چیه.... پس دختر ک 13 سالشه یا 10 سالشه یا همون 15 چ میفهمه ازدواج چیه.... لطفا. لطفا نکنید..... صرفا برا اینکه خودم اینو تجربه کردم نمیگم.... من دیدم زیاد دیدم ک هم سنام پشیمون شدن.... با اختلاف اینکه اونا خانوده هاشون خواستن و من خودم و حالا هر ناراحتی باشه روم نمیشه ب کسی بگم چون همه ی اطرافیانم بخاطر سنم مخالف صددرصد بودن.... اگه این امضا حتی روی یک نفر تاثیر بزاره.    از ته دلم شاد میشم🙃دخترا خوش بگذرونید... عشق کنید با دوستاتون وقت بگذرونید و با هدف پیش برید.... عاشق همه ی دخترام و خوشحالم ک یک دختر قویم ک دست از آرزوهاش نمیکشه💪