2777
2789

فرض کنید اقدام کردید برای طلاق دلیل طلاقتونم دست بزن 

فحاشی 

بی توجهی و دهن بینی و وابستگی شوهرتون به خانواده بوده

حالا شوهرتون ابراز پشیمونی کرده ولی شما اعتماد نداریدو نمیتونید باور کنید که پشیمونیش از ترس دادن مهریه نباشه 

چه تضمینی میخواید؟

مثلا به این فکر کنید شاید میخواد شمارو برگردونه و شکنجه روحی بده و عقده های این پروسه ی قهر رو سرتون خالی کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هییییچ تضمینی نیست .

یه آدم سالها با این فرهنگ و این اخلاق زندگی کرده و بزرگ شده و ....

میگن آدمها باید درمان بشن بعد ازدواج کنن .

شوهرت کنترل خشم الان با کدوم تضمین پیدا میکنه ؟ کنترل بد دهنی با کدوم تضمین ؟

اگه زیر نظر روانپزشک باشه ، امید به بهبودش هست 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

1 تهعد بده 2 حق طلاق بده

3 اگه خانوادش دخالت میکنن رفتاامد من باهاشون قطع خونه اینا هم نمیخوام ن مهریه ن خونه فقط ادم باشه اگه

هم نباشه سریع بتونم با حق طلاق، طلاق بگیرم

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
خونه نداره ولی ازش حق طلاق خواستم گفت مهریتو ببخش بدم

به نظر من رابطه ای که به اینجا میرسه تموم شده است

آزموده را آزمودن خطاست

خدای عزیز و مهربانم ، هر چی تو بخوای ، تو راضی باش فقط ، منم راضی ام 
هییییچ تضمینی نیست . یه آدم سالها با این فرهنگ و این اخلاق زندگی کرده و بزرگ شده و .... میگن آدمها ...

من حق طلاق خواستم ک اگر دوباره دست از پا خطا کرد طلاق بگیرم ولی جالبه که نداد

بعد هی پیام میده که برگرد اشتباه کردم

خونه نداره ولی ازش حق طلاق خواستم گفت مهریتو ببخش بدم

وضعش خوبه؟؟ اگه خوب نیس مهریه

رو اینقدر کم میکنن ماهی یه

بار ک چی بگم ببین برو اگه دیدی عذاب میکشی سریع با حق طلاق طلاقتو بگیر هیچی خوشحالی ادم نمیشه پول هیچ ارزشی نداره

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم