2777
2789

21 روز طول میکشه تا بدن عادت به انجام کاری ثابت کنه این 21 روز قراره یه 21 روز عالی باشه قراره باهم نمازامونو اول وقت بخونیم تا بدنمون عادت کنه و کلا همیشه موقع اذان به صورت اتوماتیک وار اماده بشه برای اقامه نماز

شرکت توی این دوره به این صورته که من هرروز صبح تاریخ همون روز رو کامنت میکنم و شما هر نمازی رو که در طول روز خوندین برای گزارشش همون کامنت صبح منو ریپلای میکنین و میگین که فلان نماز رو اول وقت خوندم

چون میخوایم از لحظه به لحظه این 21 روز استفاده کنیم اگر کسی نتونست نمازشو اول وقت بخونه جریمه میشه که قضای همون نماز رو 4 بار بخونه

برای شرکت همین تاپیک رو لایک کنین از فردا دوره شروع میشه

این کاربری دست دو نفر هست

من پایم💪✌♥️

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم شرکت میکنم هرچند خودم یه هفته ست شروع کردم و واقعا ارامش گرفتم ولی گروهی بنظرم بهتره😍

اره عزیزم گروهی خیلی بهتره پس دیگه فردا صبح میبینمتون  

این کاربری دست دو نفر هست
@امیرجونم     عزیزم شماهم بیا اینجا دوره قبلیمون بینش فاصله افتاد نشد درست انجام بدیم&nb ...

سلام گلم چشم😊

صبر اوج احترام به حکمت خداوند است💗💗💗الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...