2777
2789
عنوان

داداشم بدجور اعصابش خورد شد...😪

419 بازدید | 29 پست

امروز داداشم داشت راجب یکی از دوستام حرف میزد(مطمئن بودم قصدش خاستگاری بوده)خیلی اعصابم خورد شد رفتم زنگ زدم به دوستم گفتم قراره برای داداشم بریم خاستگاری و...حرصش در اومد یکم بعد زنگ زد به داداشم کلی داد زد بعدم داداشمو منو بلاک کرد😪بعدشم داداشم اومد کلی بهم توپید...(چون دختره اصلا از نظر طبقاتی و...هم سطح ما نبود بعدشم حداقل با ۱۰ نفر رل زده بود...

خب منم خوشم نیومد کار اشتباهی کردم؟😒

•اُکسیژِنِع تویِ ریِع هآمـی لَنَتـیِع دوسـت داشتَنـی😽🌹:)♡

خوب کاری کردی

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه😂😂😂😂

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

بله کار اشتباهی کردی حسود خانوم😐😂

البته حسادت بد نیستا داداشتو دوس داری منم خیلی حسودیم میشد داداشم ب یکی دیگه توجه میکرد الان برام عادی شده

خب وقتی دوسش داره تو چیکار داری خودش ادم بالغیه میفهمع گذشته دختره جی بودع چی نبوده اگ انتخابش اونه احترام بزار

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺

بزار از گرد راه برسه بعد خواهرشوهر بازی دربیار....شوخی میکنم عزیزم...اتفاقا کار خوبی کردی...همیشه خواهرا باید جور نفهمی داداشا رو بکشن...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

بله عزیزم اشتباه کردی 

از قدیم گفتن علف باید به دهن بزی شیرین بیاد 

به شما ربطی نداره که داداشتون و دوستتون از هم خوششون میاد 

دیگه خیللللی کسی یه ذره اجازه دخالت داشته باشه پدر و مادر طرفینن !!!!

کارت اشتباه بود که خودت دخالت کردی.

ولی حتما بی خجالت به مامان بابات میگفتی چطور دختریه.

وقتی میدونستی شماره همو دارن وباهم در تماسن نباید مستقیم وارد عمل میشدی

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ