2777
2789
عنوان

انتخاب رشته دارم کمک!!!😨😭

120 بازدید | 7 پست

سلام دوستان به هنر خیلی علاقه دارم معدل نهمم شد ۱۸/۷۳

فردا میریم مدرسه برا ثبت نام 

موقعیت خانوادم از مدرسه دوره برا همین به خوابگاه میرم احتمالا

بین دو رشته گرافیک و نقاشی موندم شرایط مالی انچنانی نداریم برای همین روی هنر بیشتر متمرکز شدم ولی طی تحقیقاتی که انجام دادم درامد زایی رشته گرافیک بیشتر از نقاشیه...

میشه کمک کنید کسایی که رفتن گرافیک میتونند مخارج دوره تحصیلی یه سالشونو بگن؟ همون اول به دوربین عکاسی نیاز داریم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرافیک سه سال پیش لوازم گرافیک بود ۲ میلیون چه برسه الان. به رشته دیگه ای علاقه نداری؟  هنر معم ...

درسم خوبه میتونم تو رشته های دیگه ادامه بدم ولی نداشتن علاقه به اندازه علاقم به هنر از پیشرفتم جلو گیری میکنه از این میترسم

درسم خوبه میتونم تو رشته های دیگه ادامه بدم ولی نداشتن علاقه به اندازه علاقم به هنر از پیشرفتم جلو گ ...

آها انءشاالله موفق باشی. صد در صد علاقه مهم هست ولی یه وقتایی باید چیزای دیگه هم در نظر گرفت

آها انءشاالله موفق باشی. صد در صد علاقه مهم هست ولی یه وقتایی باید چیزای دیگه هم در نظر گرفت

مرسی همچنین 

ممنون بابت راهنماییتون امیدوارم انتخاب درستی داشته باشم