2777
2789

سلام. بچه ها ما میخوایم تو محل زندگیمون یعنی تو همون خیابونی که زندگی میکنیم، یه مغازه اجاره کنیم. به نظرتون چی بهتر میگیره؟ 

ترجیحا خودم هم بتونم توش کار کنم

سوپر مارکت 

رایگان سرکتاب ودعا وباطل کردن طلسمات نحس و نفرین بدون هزینه انجام میگیرد.     💙💚👇👇👇📒📓📔📕📖📗📘📙📃📜📄ما معتقدیم یه دعانویس خوب که تضمین میده بعداز ارسال دعا  درب منزل و نتیجه گیری مخاطب با رضایت طرفین مبلغ توافقی به نیازمندی پرداخت شود✍✍✍✍                                                                            آیا رفتارمان به دیگران می‌آموزد که اینگونه با من رفتار کنید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه دوتا سوپر مارکت و یه ارزان فروشی هم هست به نظرتون میگیره؟ 

باید تا مدتها 24ساعت باز باشین که جا بیافته در ضمن از شیر مرغ و جون آدمیزاد هر چند کم ولی بیارین که مشتری اصلا بیرون نره 

رایگان سرکتاب ودعا وباطل کردن طلسمات نحس و نفرین بدون هزینه انجام میگیرد.     💙💚👇👇👇📒📓📔📕📖📗📘📙📃📜📄ما معتقدیم یه دعانویس خوب که تضمین میده بعداز ارسال دعا  درب منزل و نتیجه گیری مخاطب با رضایت طرفین مبلغ توافقی به نیازمندی پرداخت شود✍✍✍✍                                                                            آیا رفتارمان به دیگران می‌آموزد که اینگونه با من رفتار کنید؟

سلام مستانه جان خوبین🌹🌹

شما هم فکر کنم رشته تون زبان بود باهاش به درآمد رسیدین؟

منم رشتم زبانه چند سال درس میدادم توی غیرانتفاعی

از شهرمون که اومدم یه شهر بزرگتر و بچه ی دومم رو آوردم کلا گذاشتم کنار

اما الان دلم میخواد باهاش به درآمد برسم ولی هرچی غیر انتفاعی سر میزنم و درخواست میدم خبری نیست

دوست داشتم بدونم شما چکار میکنین 

درس هم میخوندین فکر کنم؟

ببخشید میپرسم شما استان خوزستان هستین؟

اگه نمیخواین اینجا بنویسین بگین درخواست دوستی بدم

اگه هم دوست ندارین کلا بگین اونم باز میل خودتونه عزیزم😘😘

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤
سلام مستانه جان خوبین🌹🌹 شما هم فکر کنم رشته تون زبان بود باهاش به درآمد رسیدین؟ منم رشتم زبانه چ ...

سلام عزیزم خوبی ❤️

منم بعد از تولد بچه ی دومم دیگه سرکار نرفتم عزیزم 

واقعیت اینه که من پدر و مادرم سالخورده هستن و شهر دور از من زندگی میکنن، دخترم هم دانش آموزه و تابستون که فصل کار منه و اوج شلوغیه زبانکده

من باید برم به پدر و مادرم سر بزنم

گاهی یک تا دو ماه پیششون میمونم، حقیقتا تصور میکنم که این یه وظیفست به گردنم و باید انجامش بدم ❤️

البته در این بین کلاس خصوصی دارم گاهی اما خوب به سختی

چون همسرم خونه نیست و تصور کن دو تا بچه ی کوچیک وسط درس دادن مامانشون چکارا که نمیکنن 😄

درس که نمیخونم چون سالهای پیش مدرک ارشدم رو گرفتم ولی از اونجایی که من عاشق رشتم هستم و دوس ندارم عقب بمونم، روزانه نیم الی یک ساعت لیسنینگ کار میکنم همراه با رپیتیشن 

اصولا این کار رو هم با دیدن سریال های مورد علاقم انجام میدم که خیلی جو درس و کتابی نداشته باشه 😍

برای تابستون دوتا پیشنهاد دارم از زبانکده که

بازم بسته به موقعیتم ببینم چی میشه به امید خدا. 

راستی برای کار، اول برو مدارس دبستان دو زبانه که فول تایم جذب بشی و بیمه کامل داشته باشی

بعد برو متوسطه ها 

و از الان برو چنتا زبانکده فرم پر کنن

یادمه اولین بار که اومدم خوزستان، نزدیک 15 تا زبانکده رفتم فرم پر کردم و گفتن نیرو لازم ندارن😄 بعدش طی چند ماه مخصوصا تو تابستون زنگ پشت زنگ که بیا مصاحبه 🤗

تا یادن نرفته، از الان بشین برای آزمون دبیری بخون که ان شاءالله اول خرداد دفترچه ثبت نام میاد. امید ب خدا آموزش و پرورش جذب شی ❤️

سلام عزیزم خوبی ❤️ منم بعد از تولد بچه ی دومم دیگه سرکار نرفتم عزیزم  واقعیت اینه که من پدر و ...

ممنون مستانه جان😘😘

من هرسال به آموزشکده ها و مدارس سر میزنم ولی خبری نیست ازشون ،شهرمون هم یه مدرسه ی دوزبانه داره فقط اونجا هم رفتم درخواست دادم ولی...

بازم سعیمو میکنم 

ان شاءالله موفق باشین🌹🌹

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤

سلام مستانه جون خوبین 

اگه مشکلی نیست بهتون درخواست دوستی بدم 

ازتون سوال داشتم🌹🌹