2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدشونمیدونم وزنش ۱۷کیلو

قدشو خودت تو خونه بگیر کاری نداره ک 

عصاره قلم و پای مرغ  چون زینک طبیعی داره 

واسه رشد قد عالیه 

همینطور ماهی و تخم مرغ و کنجد و گوشت قرمز و حبوبات و اسفناج و کلم بروکلی و لبنیات و....

همه اینا واسه رشد قد عالیه

بپر بپر و تحرکم خوبه

هرچی بیشتر کف پاش تحریک بشه 

تو رشد قدش موثره

اینوبلدنیستم گوشت تو شیشه چجوریه؟

یه شیشه مربا یا سس بردار یه مقدار گوشت بریز داخلش با یه کم نمک و یه پیاز کوچیک حلقه کن و هویج

بعد درشو محکم ببند بدون هیچ آبی

بعد بذار داخل یه قابلمه که نصفه آب داره درشو ببند چند ساعت بجوشه تا گوشت داخل شیشه بپزه

بعد که خاموش کردی نیم ساعتی بهش دست نزن چون داخلش بخار زیاده و خطرناکه

بعد درشو باز کن 

هم میتونی با این مواد سوپ درست کنی و هم با برنج بهش بدی بخوره

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

خب باید حتما مزه دارش کنی موقع پخت  بعد ک کاملا عصاره ش دراومد و غلیظ شد  بزاری فریزر ...

بعدمیبینی تیکه روغن وگوشت داره اونارو چیکار میکنی من سری پیش اونارم ریختم تومخلوط کن فک کنم واسه همین بوی بد داد

بعدمیبینی تیکه روغن وگوشت داره اونارو چیکار میکنی من سری پیش اونارم ریختم تومخلوط کن فک کنم واسه همی ...

من قلم و ی حبه سیر و پیاز و ادویه و..میزارم ۷،۸ساعت با شعله کم تا قشنگ بپزه و عصاره قلم دربیاد

بعد ک ابش تقریبا کشیده شد 

استخونای قلم و درمیارم و همه رو میکس میکنم

بعد از صافی رد میکنم ک احیانا اگه استخون ریزی مونده قاطی نشه 

بعد میریزم تو کیسه فریزر مخصوص یخ 

بعد میزارم تو فریزر

هردفه ی دونه میندازم تو غذاهاش

اصلا بوی خاصی نداره ک بخواد متوجه بشه

من قلم و ی حبه سیر و پیاز و ادویه و..میزارم ۷،۸ساعت با شعله کم تا قشنگ بپزه و عصاره قلم دربیاد بعد ...

حتماامتحان میکنم.سری پیش کلی هم بودحتی خودمم 

ازبوش بدم اومد چون هیچی داخلش نریخته بودم حتما

واسه اون بوده

حتماامتحان میکنم.سری پیش کلی هم بودحتی خودمم  ازبوش بدم اومد چون هیچی داخلش نریخته بودم حتما ...

👍👍👍ن باید حتما مزه دار کنی 

وگرنه همینجوری بدون هیچی ک بوی جالبی نداره