2777
2789

سلام دوستان از هفته چند باید بریم بیمارستان تشکیل پرونده بدیم و دکتر انتخاب کنیم ؟من درست هفته چهار بودم متوجه شدک موعدم عقب افتاد رفتم آز دادم باردار بودم بعد همینجوری رفتم دکتر  زنان نزدیک تو مطبش جواب از و بردم و بهم یدوفولیک و ب شش و دسه داد بعدم گفت که کی برم سونو من الان تشکیل پرونده ندادم حدود هفته هشتم باید برای ضربان ان شاله این هفته برم میخواستم بپرسم چکار کنم 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه از الان باید پرونده تشکیل بدی وزیرنظر باشی  هفته ی ششم باید سونو بری برای تشکیل قلب  ...

ممنون عزیزم تشکیل پرونده چه جوریه باید مدارک خاصی ببرم؟

تشکیل پرونده لازم نیست شما دکتر خوبی انتخاب کن واسه خودت تحت نظرش باش برای زایمان خودش نامه میده ب ...

دکتر انتخاب نکردم خواهرم میگه بیا دکتر من اخه دکتر خواهرم تو بیمارستان صارم هست مطب جدا نداره من سوالم اینه میشه نزدیک خونمون پیش همین دکتره فعلا تا پنج ماهگی ادامه بدم بعد پنج ماه برم بیمارستان اخه خواهرم گیر داده برو بیمارستان اونجا شلوغه جون ندارم هی نوبت های شلوغ اونجا بشینم 

دکتر انتخاب نکردم خواهرم میگه بیا دکتر من اخه دکتر خواهرم تو بیمارستان صارم هست مطب جدا نداره من سوا ...

بله عزیزم میشه چرا نشه

من تو ۷ ماهگی دکترم رو عوض کردم تازه

ولی تحقیق کن ی دکتر خوب پیدا کن واسه خودت بعدا 

نه یه تعدادی سوال مبپرسن گروه خونی خودت وهمسرت  وبیماری خاص وتعدادبچه وسقط واینا

ممنون گلم خداوند خیرت بده راهنماییم کردی عزیز شما بارداری؟میگم خیلی تهوعم زیادتر شده قرص اندانسترونم اثر نداره از هما چی بدم میاد اصلا حس میکنم رو فضام اینقدر حالت تهوع و عوق زدن هام شدیده یهو نفسم میره تمام قفسه سینم درد میکنه گریه میکنم به خدا سه هفتس اومدم خونه مادرم نمیتونم هیچکار کنم زندگیمو خونمو شوهرمو ول کردم اصلا وضعم ناجوره 

بله عزیزم میشه چرا نشه من تو ۷ ماهگی دکترم رو عوض کردم تازه ولی تحقیق کن ی دکتر خوب پیدا کن واسه خ ...

ممنونم از راهنماییت خداوند خیرت بده الهی به آرزوهات برسی 

ممنون گلم خداوند خیرت بده راهنماییم کردی عزیز شما بارداری؟میگم خیلی تهوعم زیادتر شده قرص اندانسترونم ...

من یه پسر پنج ساله دارم بچه دوم تازه میخوام اقدام کنم 

واسه تهوعم اگه قرص تاثیر نداره دیگه باید تحمل کنی بعد از سه ماه خوب میشه سعی کن غذاهای چرب نخوری حجم غذاتو کم کن وعده هاتو بیشتر کن 

دم کرده ی زنجبیل هم توی حالت تهوع تاثییر داره 

خواهش میکنم عزیزم  فقط بازم میگم حتما سر فرصت دکتر خوب پیدا کن خیلی مهمه ان شاالله ب سلامتی ز ...

اینم پروسه خودش و داره گیجم به خدا نادرم و خواهرم میگن دکتر گیتی تو صارم خوبه برو پیشش از طرفی دکتر صافی تو لاله ام میگن عالیه نمیدونم توکل به خدا باید فکرامو بکنم 

خواهش میکنم عزیزم  فقط بازم میگم حتما سر فرصت دکتر خوب پیدا کن خیلی مهمه ان شاالله ب سلامتی ز ...

دعام کن تهوع و عوق زدن امونمو بریده 

من یه پسر پنج ساله دارم بچه دوم تازه میخوام اقدام کنم  واسه تهوعم اگه قرص تاثیر نداره دیگه بای ...

ان شاله به سلامتی باردار بشی من اولین بارداریمه خدا کنه خوب بشه تهوع اخه غذا به زور میدن بهم اصلا ار همه چی متنفرم شوهرم تعجب میکنه تو چرا ایچی هوس نمیکنی از هر چیز خوردنی بیزارم از طرفی حرارت زیاد تمام بدنم اینقدر زیاده عین لبو صورتم سرخ میشه دارم از داغی میسوزم