سلام دوستان از هفته چند باید بریم بیمارستان تشکیل پرونده بدیم و دکتر انتخاب کنیم ؟من درست هفته چهار بودم متوجه شدک موعدم عقب افتاد رفتم آز دادم باردار بودم بعد همینجوری رفتم دکتر زنان نزدیک تو مطبش جواب از و بردم و بهم یدوفولیک و ب شش و دسه داد بعدم گفت که کی برم سونو من الان تشکیل پرونده ندادم حدود هفته هشتم باید برای ضربان ان شاله این هفته برم میخواستم بپرسم چکار کنم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تشکیل پرونده لازم نیست شما دکتر خوبی انتخاب کن واسه خودت تحت نظرش باش برای زایمان خودش نامه میده ب ...
دکتر انتخاب نکردم خواهرم میگه بیا دکتر من اخه دکتر خواهرم تو بیمارستان صارم هست مطب جدا نداره من سوالم اینه میشه نزدیک خونمون پیش همین دکتره فعلا تا پنج ماهگی ادامه بدم بعد پنج ماه برم بیمارستان اخه خواهرم گیر داده برو بیمارستان اونجا شلوغه جون ندارم هی نوبت های شلوغ اونجا بشینم
خواهش میکنم عزیزم فقط بازم میگم حتما سر فرصت دکتر خوب پیدا کن خیلی مهمه ان شاالله ب سلامتی ز ...
اینم پروسه خودش و داره گیجم به خدا نادرم و خواهرم میگن دکتر گیتی تو صارم خوبه برو پیشش از طرفی دکتر صافی تو لاله ام میگن عالیه نمیدونم توکل به خدا باید فکرامو بکنم
من یه پسر پنج ساله دارم بچه دوم تازه میخوام اقدام کنم واسه تهوعم اگه قرص تاثیر نداره دیگه بای ...
ان شاله به سلامتی باردار بشی من اولین بارداریمه خدا کنه خوب بشه تهوع اخه غذا به زور میدن بهم اصلا ار همه چی متنفرم شوهرم تعجب میکنه تو چرا ایچی هوس نمیکنی از هر چیز خوردنی بیزارم از طرفی حرارت زیاد تمام بدنم اینقدر زیاده عین لبو صورتم سرخ میشه دارم از داغی میسوزم