2777
2789

اخه هرچی ادم بدذات میبینم خیلی خوشبخته 

پس تکلیف ما که ساده دل و مهربان هستیم چی میشه 

حس میکنم اداره این دنیا فقط با شیطانه که اینقدر هوای طرفدارانش داره یا شاید هم خوب و بدی یا بهشت و جهنمی وجود نداره.اخه ذهنم و قلبم پر از ماجراهای با فراز و نشیب هست یا دیدم یا شنیدم و دیگه ب عدالت خدا اعتقادی ندارم کسی میدونه حکایت این دنیا چیه شاید هم فهمیدن دنیای اخرتی یا حساب و کتاب وجود نداره که اینقدر ظلم میکنن توی این دنیا که خوشبخت باشن همین دنیا 

مشخصه الان دلت پره وخیلی چیزارو بهم ربط دادی

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی ک ذهنمو درگیر کرده ابن روزا

دوروبرم ادمایی ان پر از سیاست و دورویی ولی روز ب روز موفق ترن 

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

خب ما بخاطر خدا خوبیم نه پاداش یا رفاه مهم اینه کی باوجود سختی ثابت میمونه پای ایمانش.اون دنیا چندبرابر اینا میدن و ابدیم هس

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
مشخصه الان دلت پره وخیلی چیزارو بهم ربط دادی

خیییییلی پررررره عزیزم دارم از خلقتم ناامید میشم اخه برای چی افریده شدم وقتی قراره مظلوم باشیم و ظالمان اختیار دارن هرکاری بکنن و خوشبخت هم زندگی کنن

احساست درسته اداره این دنیا با شیطانه هر کی راه اونو میره دنیای خوبی داره ولی اخرتیم در کار هست همین ...

خوب میترسم با همین حرفا گول بخوریم و اونوقت اخرتی وجود نداره