2777
2789
عنوان

کدام اسم دختر

654 بازدید | 29 پست

کدام

تعداد رای : 89
نظرسنجی
آیلین
21
23%
لیانا
17
19%
آیلی
11
12%
نیلا
40
44%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایلین قشنگتره ولی زیاد شده

• الیسا- الینا- دلسا- سوزان- آنیسا- آیسو- آیسان- رومینا-
• 
•  آرشیدا و آرینا: یعنی خورشید.
• 
• آنیل: تک ستاره خوشبختی.

نیروانا- آرتمیس- آرمیتا

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆

من عاشق اسم آیلینم🥺

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 

آیلین قشنگه خوب قدیمی باشه نیلا دیگه چه اسمیه همه دارن رو بچه هاشون میذارن بنظرم نیلا خیلی اسم زشتیه

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
من اسمم آیلاره آیلی صدام میکنن😍

اسم منم آیلاره😍

اول از همه برایت آرزومندم كه عاشق شوی ،و اگر هستی، كسی هم به تو عشق بورزد،و اگر اینگونه نیست، تنهائیت كوتاه باشد،و پس از تنهائیت، نفرت از كسی نیابی.آرزومندم كه اینگونه پیش نیاید، اما اگر پیش آمد،بدانی چگونه به دور از ناامیدی زندگی كنی.برایت همچنان آرزو دارم دوستانی داشته باشی،از جمله دوستان بد و ناپایدار،برخی نادوست، و برخی دوستداركه دست كم یكی در میانشان بی تردید مورد اعتمادت باشد.و چون بدین گونه است،برایت آرزومندم كه دشمن نیز داشته باشی،نه كم و نه زیاد، درست به اندازه،تا گاهی باورهایت رامورد پرسش قرار دهد،كه دست كم یكی از آنها اعتراضش به حق باشد،تا كه زیاده به خودت غرّه نشوی.و نیز آرزومندم مفید باشی نه خیلی غیرضروری،تا در لحظات سخت وقتی دیگر چیزی باقی نمانده است همین مفید بودن كافی باشدتاتوراسرِپانگهدارد.همچنین، برایت آرزومندم صبور باشی نه با كسانی كه اشتباهات كوچك میكنندچون این كارِ ساده ای است،بلكه با كسانی كه اشتباهات بزرگ و جبران ناپذیر میكنند
ایلین قشنگتره ولی زیاد شده • الیسا- الینا- دلسا- سوزان- آنیسا- آیسو- آیسان- رومینا- •  ...

آنیل نه اسم پسرونس تو ترکا نمیدونم چرا دخترانه ثبت احوال ثبتش کرده 

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم