2777
2789
عنوان

دلم نمیخواد دیگه خونه پدرم برم

275 بازدید | 30 پست

بخاطر مشکلاتی که با پسرحیونشون که دارم طپش قلب میگیرم و سست میشم حتی به رفتن پیششون فکر کنم همیشه ماروخرد کردن براپسر حیونشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حتما بهت خیلی فشار اومده ، به داداشت محل نده و از خانواده ات بخواه که خودشون جلوی اونو بگیرن اگه نمیتونن که نرو ولی اگه با خودشون خوبی دلیلی نداره تو نری ، برادرت بره بیرون 

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤
چه بد دهنی.داداشته ها متاسفم واقعا

دداداشی که مطیع زنش شه زنش کثافت کاری کنه وبه اسم خواهرت تمامش کنه و کاری بهش کنه حتی بگه اتیشتون میزنم سر نفهم بازیا زنش ازحیون کمتره

داداشی که برای دنیا اومدن بچش تو سوز زمستون ساعتها منظورم بیمارستان بودیم چندسال پیش یه کادولوکسی دادیم توزمان خودش و حتی برای زایمان تبریک نگه حتی زیر گل بره

داداشی که زنش یه خونواده رو بهم ریخت وحسرت گذاشت تواون خونواده بره بمیره

اینکه بازهم خونوادم مجبورمون کردن دعوتشان کنیم و مثل حیون جواب همسرم داد بعدشم حرف حق زد چیزی نگفت بمیره فهمیدی داداش کثافت من اینه اینا یک درصد کاراشه

عزیزم حتما بهت خیلی فشار اومده ، به داداشت محل نده و از خانواده ات بخواه که خودشون جلوی اونو بگیرن ا ...

بخون ببین چی نوشتم بعدش دلم سیاه شده از همه چیز فردا بهترین روزمه اما بخاطر حرفای بیخودش قلبم به درداومده خوشحالیم کوفتمه 

داداشی که زنش عین جنیاش کرده و حتی آب خوردنش دست زنشه باید برینه

دداداشی که مطیع زنش شه زنش کثافت کاری کنه وبه اسم خواهرت تمامش کنه و کاری بهش کنه حتی بگه اتیشتون می ...

معلومه خیلی ناراحتی ولی خب اخرش میشه داداشت و تف بالا سره.پس بیخود اعصابت رو خرد نکن گدشته ها گذشته.سعی کن اروم باشی برات مهم نباشه کارات.اون الان داره زندگیشو میکنه و تو اینجوری اعصابت رو خراب میکنی.خب ازش فاصله بگیر رفت و امد نکن تا اروم بشی

من از سال ۹۰ اینجا بودم.کاربریم رو لغو کردم الان با کاربری جدیدم اومدم شناسایی نشم🥰😎
بخون ببین چی نوشتم بعدش دلم سیاه شده از همه چیز فردا بهترین روزمه اما بخاطر حرفای بیخودش قلبم به درد ...

من در جریان نیستم خب نمیدونم دقیقا چه خبره ولی احساس میکنم یکم حسادت زنش رو میکنی.ارامش خودتو بخاطر دیگران به هم نریز.چهاردیواری زندگی خودت رو داشته باش

من از سال ۹۰ اینجا بودم.کاربریم رو لغو کردم الان با کاربری جدیدم اومدم شناسایی نشم🥰😎
دداداشی که مطیع زنش شه زنش کثافت کاری کنه وبه اسم خواهرت تمامش کنه و کاری بهش کنه حتی بگه اتیشتون می ...

اصلا داداش داشتن همینه ، مجردم هستن یه جوری فقط باید تحملشون کرد زن که میگیرن بلا میشه دوتا 

فقط میتونم همینو بهت بگم که زندگی خودت رو تو چنگت بگیر ، اولین پناه هر بچه مادرشه نزار بچه ات بی پناه بشه برای خودت و بچه ات تفریح بساز ، خریدی غذا پختنی لباس دوختنی فیلم دیدنی 

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤
معلومه خیلی ناراحتی ولی خب اخرش میشه داداشت و تف بالا سره.پس بیخود اعصابت رو خرد نکن گدشته ها گذشته. ...

اصلا زنش نمیذاره اسمموبیاره ۴سال قطع رابطه ایم

خیلی ماجراهابوده

زن حیون گرگ نماش  موقعی که من عقد کردم و دوست برادرم بود توقع داشت از آب خوردنمم باشوهرم بگم وقتی دخالتاشودیدم و فضولیاشو رابطمو صفرکردم وهمون شد که خرابکاری کنه کاری به داداشم کرد که باشوهرم نتونم برم بیرون یاکلا تنهاباشم یبار خونمون باشوهرم رفتم اتاق درجا زنش پیام داد چرااینکاروکردین داداشت بهش برخورد فلان

پرازعقده کثیفه زنش

حتی یشب تا ۳شب باشوهرم بااجازه خونوادم پیش شوهرم یجایی بودم وقتی برگشتم حیات کامل روشن بود زنش کامل نمودید بعد یهوخودشو زد به ترسیدن منم فهمیدم محلش ندادم صبحش جوری پر کرد داداشم و به منو مامانم گفت اتیشتون میزنم و دعوای شدید هه

دیشب به اصرار خونوادم پیام دادش شوهرم اما زر مفت زد دیشب تاالان قلبم مچالست توجمع بغض میکنم

اصلا داداش داشتن همینه ، مجردم هستن یه جوری فقط باید تحملشون کرد زن که میگیرن بلا میشه دوتا  ف ...

بقبه حرفامم بخون اینا یه درصد کاراشون بود

خونوادم توی هر موضوعی توقع دارن ما سرخم کنیم درصورتیکه توی روزای اول عقد عروسشون کاری کرد که من ناراحتی شدید اعصاب و زخم معده گرفتم والان شدیدترشده

میگفت هرکاری میکنی باید بگی بهم یاچه معنی میده هرروز باهم باشین هه