2777
2789
عنوان

دلم نمیخواد دیگه خونه پدرم برم

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 30 پست
عزیزم انقدر عصبانی هستی که حرفات گنگ هست یکم آروم باش بیکاری روان خودت را واسه یه آدمی که میگی انقدر ...

وواضح نوشتم اره ناراحتم حتی یادم اومد به اون موقع ها دستام میلرزن وحالم دگرگونه

بقبه حرفامم بخون اینا یه درصد کاراشون بود خونوادم توی هر موضوعی توقع دارن ما سرخم کنیم درصورتیکه تو ...

نگاه انداختم اتفاقا ، تو یه زنی عزیزم چیزی که بقیه بخوان رو قرار نیست انجام بدی میبینی توقع دارن نرو ، قرآن زیاد بخون که دلشون آگاه بشه و اینو بدون که زندگی تو، همسر و فرزندته نه بقیه ، من باشم گوشی رو هم بر نمیدارم و جوابشون رو نمیدم چه برسه ناراحتی کنم 

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاه انداختم اتفاقا ، تو یه زنی عزیزم چیزی که بقیه بخوان رو قرار نیست انجام بدی میبینی توقع دارن نرو ...

خونوادم نباید وقتی همه چیزومیدونستن بهم بگفتن اونارم بگید ازهمشون متنفرم حالم خیلی خراب شده بغض عجیبی دارم جلوی شوهرم برای آخرین بار سرشکسته شدم بدم میاد دیگه بخوام پیش پدر مادرم برم خونشون و رفتارشون پر از حرص و غم و فحشودعواست

اصلا زنش نمیذاره اسمموبیاره ۴سال قطع رابطه ایم خیلی ماجراهابوده زن حیون گرگ نماش  موقعی که من ...

چقدر بد ولی اینجوری فقط خودتو عذاب میدی.اروم باش چرا محلشون میوی حذفشون کن از زندگیت.هر کی هم هر چی بگه زر مفته.وقتی اینهنه به هم میریزی چه دلیلی داره که تو زندگیت باشن؟؟ قطع رابطه کن تمام

من از سال ۹۰ اینجا بودم.کاربریم رو لغو کردم الان با کاربری جدیدم اومدم شناسایی نشم🥰😎
خونوادم نباید وقتی همه چیزومیدونستن بهم بگفتن اونارم بگید ازهمشون متنفرم حالم خیلی خراب شده بغض عجیب ...

مثل این میمونه مغزشون رو شستشو داده باشن ...

حال دلت رو میفهمم ، حتی متوجه ی خستگی و زدگیت هم شدم ، ولی اگه بهت بگن فردا نیستی حسرت چی رو می خوری؟ اون کاری رو که باید الان انجام بدی ولی به خاطر دغدغه هات یادت رفته؟ 

بلند شو دختر داری غرق میشی تو بد خواهی بقیه ، اونقدر نسبت بهت حسادت داشتن که نتونستن شادیت رو ببینن و غرق ات کردن ! تو چرا تسلیم خواسته هاشون شدی؟ 

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤
از پیام دیشبش سوختم که توقع داره من سرهیچی برم دستبوس زن عقده ایش

علط کرده هیچ جا نرو.پیامش چی بود مگه؟

من از سال ۹۰ اینجا بودم.کاربریم رو لغو کردم الان با کاربری جدیدم اومدم شناسایی نشم🥰😎
چقدر بد ولی اینجوری فقط خودتو عذاب میدی.اروم باش چرا محلشون میوی حذفشون کن از زندگیت.هر کی هم هر چی ...

قیه رابطه ایم کامل ولی مشکل پدرمادرمن که فک میکنن اشتی کنیم حله من یبار پاپیش گذاشتم درصورتیکه مقصراصلی زنشه واون هیچوقت نفهمید چون زنش لاپوشانی میکرد بعدازان حتی زنش یبار اومد توحیات بابام اینا تا فهمید من هستم رفت بابام دعوا گذاشت حتی پسرشان اینقدر بی عرضه بود که نگفت حق نداری بری مرده شور ببرشون

علط کرده هیچ جا نرو.پیامش چی بود مگه؟

نمیرم یه مراسم خانوادگی داریم شوهرم پیام داد دوتا یبار عصر یبار شب گفت مراسم خانوادگیه کسی نیس بیاین دورهم باشیم بعد اون گفت شما باید بیاین مبارک باشه

بعدشوهرم گفت  شماقطعه رابطه کردین وگرنه خواهرت آشتی هم کرد حتی مریض شدوزایمان کرد حالشم نپرسیدی جواب نداد گوشیشوخاموش کرد امروز ظهر پیاما رفتن براش هه

مثل این میمونه مغزشون رو شستشو داده باشن ... حال دلت رو میفهمم ، حتی متوجه ی خستگی و زدگیت هم شدم ، ...

ددقیقا شستشوی مغزی شده خواهرای زنش بدترین رفتاراوتوهیناروکردن بخدا حاظره خودشو بکشه براشون ولی منی که حتی به زنش سگ صفتش تونگفتم اینه جواب ۴سالم

چقدرخوب متوجه حرفام شدین ازدیشب بعد چندماه فراموشی بدجور بهم ریختم

ددقیقا شستشوی مغزی شده خواهرای زنش بدترین رفتاراوتوهیناروکردن بخدا حاظره خودشو بکشه براشون ولی منی ک ...

همینه دیگه داداش که داری بلای جون داری، هم دوسش داری هم مال تو نیست هیچ یه دشمنه شیرینه ، منم ی دایی دارم همین بلا ها رو کشیدیم ، آدم یه داغ از دست رفته داره انگار 

ولی خب آخرش میبینی فقط عمرت رو تلف کردی ارزشش رو نداشتن 

همینه دیگه داداش که داری بلای جون داری، هم دوسش داری هم مال تو نیست هیچ یه دشمنه شیرینه ، منم ی دایی ...

اره دقیقا اتفاقا واسه من دشمن خونینه ابروم پیش شوهرم و خونوادش رفته دیگه

اره دقیقا اتفاقا واسه من دشمن خونینه ابروم پیش شوهرم و خونوادش رفته دیگه

فدای سرت باز همین شوهر و بچه است که میمونه واسه آدم جمع کن دوباره همه چی رو