2777
2789
عنوان

سونو گفت قد بچه کوتاهه:(

2252 بازدید | 17 پست

سلام هفته 33 دکتر گفت اندازه رحم کوچیکه سونو رشد جنین بده، سونو دادم گفت قد بچه کوتاهه توی صدک ده هستش و پونزده بیست روز عقب تره، 

قد من و همسرم بلنده خانواده هم عادی اند.. 

همه ش خودخوری میکنم نکنه تقصیر من بوده چیز مقوی نخوردم که بچه رشد کنه.. آخه آجیل و تخم مرغ دوست نداشتم اصلا تنبل هم بودم زیاد آشپزی خاصی نکردم برای خودم 

کسی میتونه راهنمایی کنه چی بخورم بچه قد بگیره ؟ 

هفته 22 کرونا گرفته بودم نکنه بخاطر اونه:(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا به این چرتا توجه نکنید فقط برا بازار گرمیه، به دوست منم همینو گفته بودن انقد گریه کرد الان بچش سه سالشه ماشالا به پنج ساله ها میخوره قدش موقع تولدم عادی بود

خداے من زندگے ام را به خودت گره بزن، گره کور!

بچه از بدن تو تغذیه میکنه ربطی ب خوردو خوراکت نداره اگر میگن بخوری برای اینه ک خودت ضعیف نشی 

حالا نگفت به خاطر چیه؟؟باید چیکار کرد؟

به نظرم بچه مغزش رشد کنه قد ک مهم نیس انقدر بچه ها هستن یهو قد میکشن همش به ارثتون برمیگرده قد 

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔

من اطلاعی ندارم از این چیزا ولی شما ب خودت استرس نده من تو ۹ سالگی بهم گفتن دیگه قدم رشد نمیکنه تا الان ۴۰ سانت رشد کرده بچه شما ک هنوز ب دنیا نیومده و حالا فرض بر اینکه قدش کوتاه شه چ ضرری واسش داره؟خدایی نکرده تو عقلش تاثیر میزاره یا سلامتش؟ذهن خودتو درگیر نکن عزیزم

بچه از بدن تو تغذیه میکنه ربطی ب خوردو خوراکت نداره اگر میگن بخوری برای اینه ک خودت ضعیف نشی  ...

نه گفت شاید تو ارثتون باشه.. مادربزرگ پدریم فقط قدش کوتاهه که قد بچه هاش و نوه هاش هیچ کدوم بهش نرفته حالا اینکه قد نتیجه بهش بره واسم تعریف شده نیست! 

نه گفت شاید تو ارثتون باشه.. مادربزرگ پدریم فقط قدش کوتاهه که قد بچه هاش و نوه هاش هیچ کدوم بهش نرفت ...

نگران نباش به سلامتیش فکر کن چرا ما مادرای امروزی انقدر ب ظاهر اهمیت میدیم سالم و صالح باشه بچت دیگ چی میخوای

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔