2777
2789
میشه لطفا بگین ۳۵ هفته چقد بود ؟؟ من الان ۳۵ هفته م ۲۴۰۰ قراره ۳۷ هفته برش داره دکتر 

من از 28 هفته سونو نرفتم تاالان سر دخترم تو 32 هفته 2کیلو بود 3 ونیم کیلو 39 هفته به دنیا اومد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه ۳کیلو نیم نمیشه ۲تا ۳هفته فقط مونده

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
میشه لطفا بگین ۳۵ هفته چقد بود ؟؟ من الان ۳۵ هفته م ۲۴۰۰ قراره ۳۷ هفته برش داره دکتر 

۲۷۰۰ بود سزارین شدم، ۳۵۰۰ به دنیا اومد. هفته ای ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم وزن می گیرن احتمالاً به ۳ می رسه

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
دخترم 3 ونیم دنیا اومد خیلی ریز بود به نظرم میترسیدم اولاش بغلش کنم یعنی ذهنم برای ریزتر از اون اماد ...

۳ونیم ریزنیس که ۲۸۰۰ببینی چی میگی‌ کباب گوسفنری بخو ر خیلی وزن میده

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب