یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یعتی به اسمتون دراومده ۴۰ تومن ریختید حالا پشیمون شدید
چرا
من دوس دارم ب اسمم دربیاد حداقل بدونم ۳سال دیگ میرم خونه خودم نمیدونم والا
برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم
اره ۴۰ تومن اولیه رو پرداخت کردیم برای ۴۰ تومت دوم پشیمون شدیم هم اقساطش زیاده هم ...
اره شنیدم سودش زیاده
ولی حس میکنم فقط ازاین طریق میشه خونه دار شد برلی من ک پشتوانه نداریم پس اندازی نداریم
و این ک خداکنه اصن راست بگن سر تاریخش تحویل بدن
برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم
گمشن ۲۵۰وام میدن ۶۵۰ پس میگیرن این کمک بخوره تو سرشون
اره زیاده خدایی
اره ولی اصن معلوم نیس کی جواب میاد اصن ب اسممون دراومده یادنه
هیچی معلوم نیس ک
شهر پردیس به دلیل موقعیت قرارگیری عالی که داره، بهترین گزینه برای سکونت و یا سرمایه گذاری رو داره.
شرکت ایران ملک به صورت تخصصی در شهر پردیس فعالیت داره و میتونه بهترین گزینه هارو با توجه به بودجه شما و طرح های ویژه ای که در اختیارتون میزاره بهتون ارائه بده. تماس با 09331003696 / 02176295600 سایت شرکت ایران ملک: https://irmelk.com