2777
2789

سلام خانما من وسیله ای میخوام برای درست کردن فلافل یاچرخ کردن‌گوشت برای کوبیده ،حالاازاین وسایل کدوم بهتره وبه صرفه تره،ازلحاظ عمرکردن هم کدوم بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر سه تا رو دارم ، به جز مولینکس که کاراییش کمتره به خاطر موتورش که پایینه و حجمش کمه ، چرخ گوشت و غذا ساز تقریبا ی کار میکنن، ولی چرخ گوشت له تر میکنه غذا ساز یکم توش تکه های کامل خورد نشده داره درشت تر میزنه 

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤

اگه یه غذاساز خوب بگیری کار همش رو انجام میده من برای گوشت هم از غذاسازم استفاده میکنم البته غذاساز مثل چرخ گوشت نمی تونه مواد رو کاملا یک دست له کنه مثلا برای فلافل

همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!