الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هر سه تا رو دارم ، به جز مولینکس که کاراییش کمتره به خاطر موتورش که پایینه و حجمش کمه ، چرخ گوشت و غذا ساز تقریبا ی کار میکنن، ولی چرخ گوشت له تر میکنه غذا ساز یکم توش تکه های کامل خورد نشده داره درشت تر میزنه
می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤
اگه یه غذاساز خوب بگیری کار همش رو انجام میده من برای گوشت هم از غذاسازم استفاده میکنم البته غذاساز مثل چرخ گوشت نمی تونه مواد رو کاملا یک دست له کنه مثلا برای فلافل
همهی ما فقط حسرت بیپایان یک اتفاق سادهایم که جهان را بیجهت یکجور عجیبى جدی گرفتهایم!
ولی برای چرخ کردن گوشت و فلافل از چرخ گوشت استفاده میکنم چون هم مقاوم تره هم اینکه فضای غذاساز کوچیکتره و باید طی دو سه مرحله استفاده کنی ولی چرخ گوشت نه