2777
2789
عنوان

کسی توی این بی بی چک چیزی میبینه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 27 پست
می بینی؟ البته من بعد یه ساعت یه چیزایی می بینم، اصلا نباید اعتماد کنم تو اگه زودتر انداخته احتمالش ...

اره میبینم. ماله من بد دو ساعت انداخت اینطوری بود البته شوهرم نمیدید ولی خودم میدیدم 

❤خدایا عاشقتم بلاخره نی نی م اومد ❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به احتمال زیاد باردارم امروز میرم آزمایش میدم

ان شاء الله خوش خبر باشی عزیز اگه مثبت بود که ان شاء الله هست برای منم دعا کن سه ساله منتظرم

کاربر خیییلیییی قدیمی، 📌عضویت قبل👈 93😯(چقدر روزها و ماه ها و سالها زود میگذره😬). 📎سه ساله منتظرم... برای زود باردار شدنم صلوات میفرستی دوست عزیزم؟ 🌹
اره میبینم. ماله من بد دو ساعت انداخت اینطوری بود البته شوهرم نمیدید ولی خودم میدیدم 

مال من و از نزدیک کس دیگه هم میتونه ببینه

دیشب خواب دیدم یک بچه ای میگفت چرا بی بی نمیذاری؟ میگفتم چی؟ گفت ازونا که نشون میده بچه داری😁😅 دیگه با اینکه تاخیر ندارم امروز گذاشتم 😐

کاربر خیییلیییی قدیمی، 📌عضویت قبل👈 93😯(چقدر روزها و ماه ها و سالها زود میگذره😬). 📎سه ساله منتظرم... برای زود باردار شدنم صلوات میفرستی دوست عزیزم؟ 🌹
والا تا اونجایی ک من یادمه نوار سفید ب اصطلاح هاله واسه خود بیبی چکه ک تقریبن بعداینکه ا د رار خشک م ...

درسته، البته هاله ی من سفید نیست صورتی خاکستریه. ولی خب دیر هاله انداخته دیگه

بچه ها لطفا برای منم دعا کنید این ماه مثبت بشه

ان شاء الله دلت شاد بشه، برای منم دعا کنین این ماه نمیدونم چرا اینقدر امیدوار بودم

مال من و از نزدیک کس دیگه هم میتونه ببینه دیشب خواب دیدم یک بچه ای میگفت چرا بی بی نمیذاری؟ میگفتم ...

😂😂😂😂انشالله زود زود نی نی دار شی

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 
😂😂😂😂انشالله زود زود نی نی دار شی

ان شاء الله، با نی نی تو دلت دعا کن برام. خودمم از خوابم خندم میگیره. دیگه این بی بی چک به لایه های درونی مغزم هم نفوذ کرده 😅😂

عزیزم از ته ته ته دلم برات دعا کردم اشک ریختم دعا کردم

خیلی مهربونی آزیتا جون😞 ان شاء الله که هر چی حاجت داری به امید خدا برآورده بشه... این ماهه مامان شده باشی الهی آمین 🤗🤗🤗

چند وقته منتظری