2777
2789
عنوان

تشنج

127 بازدید | 4 پست

سلام خانوما 

من نوزادم ۶۶روزشه خیلی خیره میشه ب همه جا ولی وقتی دستسو تکون میدم یا صداش میکنم نگاش عوض میشه ولی کلا زیاد خیره میشه !!!خابشم بصورت چشم نیمه بستس بعضی موقع ها طوری ک فک میکنی  بیداره 

چندروزم وقتی زیاد مک میزنه دیگ آخرش بیحال میشه انگار مث پیرزنی ک فکش بیفته فکش اون حالتی میشه نمیتونه مک بزنه و خابش میبره توروخدا یعنی اینا علاعم تشنجه ؟؟؟؟؟؟؟دوهفته پیشم موقع خوردن شیر بود رفلاکس شدید داره میشکنه گلوش یهو دیدم نفسش وایساد دیک هی زدم ب پشتش فقط عوم عوم میکرد ولی ن گریه میکرد ن سرفه دیگ دیدم داره کبود میش پاش دست انداختم روزبونش شروع کرد گریه و خوب شد 

خیره شدن خیلی تو کودکان شایع س چرا نمیبری معاینه شه تشنج که تو کودکی با آدم بمونه بزرگسالی خیلی عذابش میده 

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪

نه همش عادیه برای نوزاد همینه دیگه. تشنج اینجوری نیست. تغیر رنگ صورت لرزش. لرزش و کج شدن فک و چشم . چشمها ممکنه به سمت بالا بره. این چیزا که گفتی عادیه خب فک به جون نداره شیر میخوره خسته میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم تشنج اینجوری نیس. خدا قسمت نکنه پسر خواهر شوهر من از ۱ سالگی تشنج میکرد. تمام بدنش به لرزه میوفتاد و کف از دهنش بیرون میومد.  دکتر ببرش حتما عزیزم ولی چیز خاصی نیس نگران نباش

دوست عزیز سلام

من برادرزادت ام وقتی دو روزش بود تشنج کرد. دکتر میگفت تشنج در کودکان فرق داره 

بنظرم یک دکتر ببری خیالت راحتتره.

ما اینجا متخصص کودک نیستم. ببرش دکتر خیال خودت رو راحت کن.

تا خدا هست ... زندگی هست 😊