2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من توی زندگیم مشکلات زیادی داشتم

البته فکر کنم هر کس ب نوعی مشکل داره

اولش ممکنه ی کم شوک بشم ولی بعد با مشکلات مبارزه میکنم تا جایی ک بتونم سعی میکنم رفع بشه و اگر نشد سعی میکنم باهاشون کنار بیام ولی هرر طور شده خودمو از مشکلاتم قویتر میکنم

اگه خیلی طول بکشه و افسرده ات کنه چی؟؟

اين روزا براى هممون پيش اومده 

شبايي كه ديگه دلمون نخواسته فردا بيدار بشيم شبايي كه با گريه گذرونديم ولى وقتى زمان بگذره درسته فراموش نميشه اون مشكل ولى ديگه اهميت سابق رو نداره !

مثل دوران مدرسه چقدر استرس امتحان و داشتيم و عذاب ميكشيدم الان چقدر بى اهميت و خنده داره ...

مشكلات هم همينه تا ميتونى خودت و سرگرم كن كار كن فيلم خوب ببين كتاب خوب بخون ادم بيكار ميشه حتى براى مشكلات نداشته هم غصه ميخوره

اين روزا براى هممون پيش اومده  شبايي كه ديگه دلمون نخواسته فردا بيدار بشيم شبايي كه با گريه گذ ...

هیچوقت بیکار نیستم همش یا توپله های دادگاهم یا سرکار حس میکنم تو اوج جوونیم دارم هر لحظه جون میدم

عزیزم پسرتون چ مشکلی دارن؟ امیدوارم حالشون خوب بشه

اگه جای من بودی چی میکردی پسر شش ماهه ام شنبه باید عمل یشه بیضه سمت چپش داخل هست جیگرم داره میسوزه

خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم   التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم  خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم