2777
2789
عنوان

لک صورت با لایه برداری

1079 بازدید | 10 پست

سلام وقت بخیر
من به تجویز دکتر با لایه بردار صورتم رو لایه برداری کردم چندیم ماه استفاده میکردم و مرتب ضدآفتاب میزدم اما بعد از  مدتی با استفاده لایه بردار دور لبم به شدت قرمز شد و سوخت و الان هم جاش قهوه ای شده نمیدونم چی کار کنم
کسی تجربه ای داشته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من برای جوانسازی صورت و گردنم هایفو انجام دادم واقعا میتونم بگم بهترین نتیجه‌ای که میشد و گرفتم پوستم کامل ۱۰ سال جوون شده 

شماره دکترمو میزارم کارش عالیه . خانم دکتر عباسی ۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶

عزیزم من برای جوانسازی صورت و گردنم هایفو انجام دادم واقعا میتونم بگم بهترین نتیجه‌ای که میشد و گرفت ...

اره عزیزم واقعا کارشون تو شیراز تکه من هیچکس و مثل خانم دکتر عباسی ندیدم اینقدر حرفه ای و وارد و ماهر باشه توی کارش 🥰

خلاصه می نویسم امیدوارم به دردتون بخوره 

اولا که اگر لایه بردار صورت میخواید توصیه من پیلینگ اوردینری هستش درسته گرونه یکم ولی بهترینه

دوما نباید اگر از این محصول استفاده میکنید اکتیو پوستی دیگه مثل لاکتیک اسید یا رتینول و ویتامین سی تو رروتین داشته باشید 

سوما بهتره شب ها استفاده بشه و هفته ای 2 بار . پوست خشک و تمیز استفاده میکنید بعد 10 دقیقه میشورید بعدش ضد آفتاب حتمااااااا

اگر پوستتون ملتهب شده ، قرمز شده ، لک پیدا کرده البته شدید یکمش عادیه یا با چیزی تداخل داره یا به پوستتون نساخته یا برند خوب استفاده نکردید 

اگر پوستتون خشکه یک بار بیشتر استفاده نکنید اگر نرمال و چربه 2 بار و اگر دیدید که پوستتون داره خیلی خشک میشه شوینده پوست چرب استفاده نکنید 

پیلینگ مخصوصا اوردینری روشن کننده هم هست ضد لک هم هست لاکتیک اسید  و سالیسیلیک هم داخلش داره . پیلینگ اوردینری هم برای این گفتم که پوستتون داغون نشه

فقط دقت کنید مثل نقل و نبات فیک این محصول و میفروشن بعضی از فروشنده ها حتی خودشونم نمیدونن فیکه جنسشون و حتما حتما از جای معتبر بخرید 

دو تا فروشگاه هستن محصولات اوردینری اصل و دارن و یه سری برند دیگه مثل کلینیک ، کوزارکس و... اولی اوردینری استور دومی فروشگاه مادران

تو گوگل بزنید اوردینری استور میاد . اینا نمایندگی غیر رسمی اوردینری هستن معتبر بوده تا امروز اون یکی هم همینطور فقط دومی فروشگاه سیسمونیه ولی آرایشی های اصل هم داره قیمت های اوردینری استور بهتره

اگر پوستتون خیییلی خیلی دچار مشکل شد استفادهشو قطع کنید برید دکتر

و چیز مهم تر از همه اگر روتین پوستی درست درمون ندارید الکی پیلینگ استفاده نکنید 

روتین خوب یعنی استفاده از شوینده مناسب پوستتون ، استفاده از آبرسان خوب ، ضد آفتاب خوب و....

دیدم خیلیا با این موضوع لایه بردار و اسکراب مشکل دارن برای همین نوشتم . مراقب پوستتون باشید برای منم دعا کنید