2777
2789
عنوان

وسواس دارم اعصابم ریخته بهم

591 بازدید | 29 پست

وسواس دارم همین اول صب مامانم کاری کرد وسواسم عود کنه و اعصابم بریزه بهم 

اروم نمیشم چیکارکنم دارم دیوونه میشم

کسی وسواس داشته راهکاری داشته باشم ک اروم بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه وسواست باعث میشه اب زیاد بریزی بیا من میزنمت خوب میشی😡

خخخخ ن اب نمیریزم ،همون یه باری ک همه میشورن میشورم فقط دوست ندارم کسی ب وسایل دست بزنه اعصابم خورد میشه فکر اینه ک کثیف شده تو مغزم رژه میره

ب لباسام و تشت مخصوصی ک لباسام میشستم دست زد و ب لباسا خودش زد   خانوادم تمیز کار نیستن ب ...

درکت میکنم و چون منم همینطورم

درمان نشدم‌

ولی اگه بری روانپزشک دارو بده احتمالا درمان بشی

من دارم فقط دارو راه چاره هست

اخه یه مدت مصرف کردم بهم نساخت 

خودم کنترل کرده بودم با جدا کردن وسایلم و یه مدت خیلی کم شده بود ولی وقتی ب وسایلم  دست بزنن عصبی میشم دیگ اروم نمیشم

خخخخ ن اب نمیریزم ،همون یه باری ک همه میشورن میشورم فقط دوست ندارم کسی ب وسایل دست بزنه اعصابم خورد ...

حتما برو دکتر

بعضی بیماری های روانی خوب نمیشن به بدتر شدن میرن

وسواس اول خودتو و بعد اطرافیانتو خسته و مریض میکنه

بعضی تاپیک‌ها و کامنت‌ها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم