2777
2789
عنوان

این کاربر اقاست

| مشاهده متن کامل بحث + 1548 بازدید | 72 پست
نخیر سه تا تخمدان پریودی هم اشتباهه درستش میشه عادت ماهیانه نی نی یارو خبر کنید دخترا 

لاناتییییی

از بس خندیدم از دستت همه رو بیدار کردم😂😂😂😂😂😂

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا رو کجای دلم جا بدم🤕

لعنت ب آقایونی که تو این سایت واسه خانوما مزاحمت ایجاد میکنن....

دوستان اینا رو هم ب نی نی یار تحویل بدید

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
سلام عزیزم  میخواستم موضوعی مطرح کنم فکر نکنید تبلیغات خیر تبلیغ نیست به هیچ وجه من از تاپیک ک ...

ممنوعه توی این سایت

اگر کاربری دنبال این موضوع هست، اشتباه میکنن.

🌟🌟🌟🌟🌟

اوه زیادن، شقایق، زیبا ،فرزانه و چند تای دیگه 

خدایا من را اَبزاری از آرامش قرار بده وقتی تنفر هست بگذار عشق بکارم. وقتی آسیب هست ببخشم. وقتی ناامیدی هست امیدوار باشم. وقتی تاریکی هست نور داشته باشم. وقتی غم هست لذت داشته باشم. ای با جلال و باشکوه به من آنگونه عطا کن تا بیش از آنکه تسلی بخواهم تسلی بخش باشم. تا آنقدری که دوست دارم دوست داشته شوم. چون با از دست دادن  به دست می آوریم. با بخشیدن بخشیده می شویم. و با مُردن به زندگی ابدی می رسیم  #فرانسیس_آسیزی  

حالا مدرک معتبر دارید که اینجوری آبرو میبرید؟

اصلأ مرد هم باشه نباید تاپیک بزنید

کاربریشو بدید نی نی یار میبنده

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
فقط اونجا ک نوشته جیش پست شمارو پاسخ داده😂

آره😄😄😄

اتفاقا بهش گفتم این چه اسمیه واسه خودت انتخاب کردی🤕

البته کاربرخانوم بودن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...