2777
2789
عنوان

کسی هست تعبیر خواب بلد باشه؟

92 بازدید | 9 پست

خواب دیدم یه نوزاد دختر خیلی خوشگل بغل منو و شوهرمه بعد من بهش شیر دادم شیرمم خیلی زیاد بود اونقدر که نوزاد شیطونی میکرد و پخش میشد دور لباش

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیره ان شاءالله

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
https://www.ninisite.com/discussion/topic/6930621/امشب-خواب-تعبیر-میکنم-هرکی-تمایل-داره-بیاد?page=10

ممنون گلم

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد
خوابت عالیه شیر برکته نوزاد خوشگل هم برکت و شادی ‌و حاجتروایی

وای خدا از زبونت بشنوه گلم❤مرسی 

وای خدا از زبونت بشنوه گلم❤مرسی 

ان شاء الله روزای خوش و شادی در انتظارته عزیزم.

خواهش میکنم گلم❤

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
خوابت عالیه شیر برکته نوزاد دختر خوشگل هم برکت و شادی ‌و حاجتروایی

دیشب خاب دیدم با کسی ک روش کراش دارم پیش هم نشسته بودیم. جلوی جمع از عمد اومد پیشم نشست منم یکم سرمو گذاشتم. روی شونش. اما برای اینکه ضایع نباشه خیلی همو تحویل نگرفتیم فقط نشست بغلم منم یکم بهش چسبیدمو بعد پاشدم

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم