2777
2789

خدایا چرا من انقد الکی حساس شدم

هرکاری میکنم خوابم نمیگیره بچه راحت خوابیده من عین احمقا از استرس اینکه خوابم ببره بچه گریه کنه گرسنه بمونه خواب ندارم حتی یک ساعت 

چیکارکنممممم

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

مگه کسی کنارت نیست ...نگران نباش هردوساعت شیرش بده اروغشو بگیر حتما به پهلو بخوابون ..بلخره بچه گریه کنه صداشو میشنوی بیدار میشی دیگه 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه خوابت سنگینه..کم کم خوابت سبک میشه..بخواب..اگه نخوابی هروقت که بخای بخابی خوابت سنگین سنگین میشه و متوجه صداها نمیشی..پس خواباتو همه رو جمع نکن..با خوابیدنای بچت توام بخواب

💜وقتی زندگیت رو تو سکوت بسازی دشمنا نمیدونن به چی حمله کنن💜

قدم نورسیده مبارک😍تا حدودی طبیعی هست اما مواظب باشید تبدیل به وسواس فکری نشه اگر کسی کنارتون هست ازش کمک بگیرید و بهش بسپارید با بیدار شدن نوزاد شما رو بیدار کند فراموش نکنید استراحت کافی در تولید و کیفیت شیر مادر خیلی موثر هست

خب شما کنار نوزاد هستی.وقتی گریه کنه صداشو میشنوی حتی اگر خواب باشی.

مث صدای زنگ گوشی دیگه

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)

سلام.

با بچه ت بخواب با بچه ت بیدار شو.

از خوابت به هر دلیلی نزن.

اینو از کسی بشنو که بزرگتر و با تجربه ها گفتن گوش نداد و پشیمان شد.

برای شادی روح مادرم و همه رفتگان میشه لطفا 🙏صلوات بفرستید 🤲❤💐
مگه کسی کنارت نیست ...نگران نباش هردوساعت شیرش بده اروغشو بگیر حتما به پهلو بخوابون ..بلخره بچه گریه ...

نوزادو به پهلو نمیخوابونن که😳😳😳😳خطرناکه

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

از اين پيج ها هم ميتوني استفاده كني ، هر موقع با خواب بچه ات مشكل داشتي. 

الان هم به خاطر هورمون هاته. 

اينستاگرام ، اين پيج ها رو بخونين.

اگه مشاوره تلفني خواستين ، بگيرين.

Sleep-mama-sleep
Littlezdream
Khabe-koodak
Sleep-clinic-dr.parsapoor
Professor.dr.jalilolghadr
Sleep_clinic_dr_imani

خانم دكتر پارساپور هر چهارشنبه لايو پرسش و پاسخ دارن ، ميتونين بپرسين.