نه عزیزم خیلی خیلی اشتباهه این حاللتی اصلا نباید نوزاد خوابونده بشه خدایی نکرده مرگ ناگهانی میاره .حتی دمر هم اشتباهه .. بهترین حالت به پشت خوابیدنشه گردنش و یا
سمت چپ یا سمت راست میچرخونیم. بالشت هم مجاز نیست.
در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قربونت.والا من پرستار دخترمو ب پهلو گذاشته بود.واسه خواهر زادع ام هم همینکاروکرده بود🤦🤦 مرسی عزی ...
عزیزم 😍❤❤❤ اره خوب ادم بعضی وقتا تجربه نداره نمیدونه چی درسته چی غلط. حالا چند لحظه اینطوری ادم بزاره بچه رو حواست بهش باشه مشگلی نیست ولی شبا و موقعی ک کنارش نیستی خیلی خطرناکه.