2777
2789

دعایی که برای خیر و برکت که بهش اعتقاد دارید که روزی رو زیاد میکنه رو  بگید . تو این شرایط سخت اقتصادی بد جور بدهکار شدیم 😳😳😳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چی بگم انگار خداهم دست به دست مسئولین داده و اصلا عین خیالش نیست که داریم له میشیم دلم خیلی ...

واقعاااا  .انگار همه عین همیم  . کفر نمیگم ولی انگار خدا هم بنده هاشو به حال  خودشون رها کرده 😳😳

«ِ وَ مَنْ يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجا ِ وَ يَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ وَ مَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْ‏ءٍ قَدْرا»

هرروز سوره واقعه 

درضمن  وقتی اول ماه قمری بیفته  دوشتبه  

روز اول یبار وافعه  روز دوم دوبار  تا روز چهاردهم  چهارده بار بخون

من خوندم  ماشبن خریدبم.  خدا کمکم کرد  

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
😐😐

چله سوره واقعه

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

واقعاااا  .انگار همه عین همیم  . کفر نمیگم ولی انگار خدا هم بنده هاشو به حال  خودشون ...

من اونم ختم سوره ی واقعه که میگن معجزه میکنه هم انجام دادم اصلااااا جواب نداد فقط از یه ختم یه تاثییر کوچولو دیدم توهم انجام بده تو یکی از این کتاب های قدیمی درش آوردم برا من بعد  ۴ روز جواب داد ولی خب شل گرفتمش و تاثییرش قطع شد نوشته بود موقع طلوع آفتاب سرپا روبه قبله ۳۰۰مرتبه بسم الله الرحمن الرحیم بگی بعد ۱۰۰ صلوات بفرستی اگه تا یکسال مداوم انجام بدی مال خیلی زیادی کسب میکنی توهم انجام بده اگه شد منم ریپلی کن بگو 

هرذکر یادعایی که میخونید ازته دل بخونید و مطمئن باشید خدابرآورده میکنه اگر برآورده نشد حتما دلیلی داره

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

توتاپیک دیگه ای میگفتن نذر دستببند واسه دردانه امام حسین حضرت رقیه که تععین کنید اگرحاجت گرفتین واسه چند تا دختربچه کوچولو دستبند هدیه بدین