2777
2789
عنوان

حوصله دارین ی داستان واقعی تعریف کنم که خیلی خطرناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 145346 بازدید | 959 پست
هستین ادامه بدم؟    

اخه چیزخاصی نگفتی

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
بعد از مدتی زهرا عاشق نامزد همسایه روبروش میشه همون هیفا و وحید نامزدی رو با هیفا بهم میزنه و میره خ ...

خب

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه زهرا و وحید نامزد میکنن و هیفا میمونه تا اینکه بعد از مدتی علی میره خواستگاری هیفا و عقد میکنن ...

علی مگ داداش وحیدنبود

بعد دیگه ازدواج میکنن وحید و زهرا و علی با هیفا. تا اینجا متوجه شدین؟

اره.

بعد دیگه ازدواج میکنن وحید و زهرا و علی با هیفا. تا اینجا متوجه شدین؟

علی مگه با فیحا نبود😑😑

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡
علی مگه با فیحا نبود😑😑

منم همون رو میخوام بدونم.اخه گف علی فیحارو گرفته بود

علی مگ داداش وحیدنبود

چون اسم مستعار هست دوبار نوشتم علی این امیرعلی هست 

اون علی و وحید از منطقه ما نبودن این امیرعلی همسایه ما هست یعنی هیفا میمونه همین جا زادگاه خودش ازدواج میکنه اما زهرا زن وحید میشه میره منطقه دیگه که با فیحا زن علی همعروس میشه

فیحا و هیفا خواهر هستن یکی ازدواج کرده و یکی که نامزدیش بهم میخوره

منم همون رو میخوام بدونم.اخه گف علی فیحارو گرفته بود

کلا قاطی کردم بهتره برم😂😂

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡
چون اسم مستعار هست دوبار نوشتم علی این امیرعلی هست  اون علی و وحید از منطقه ما نبودن این امیرع ...

اوکی