2777
2789
عنوان

حوصله دارین ی داستان واقعی تعریف کنم که خیلی خطرناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 145350 بازدید | 959 پست
بگو دیگه نصفه شبی اسکلمون کردی تاپیک پر بازدید نمیشه 😒 کجا وایساد سر قبر من

کار ب پربازدیدی ندارم عزیزم من روحیه ام صفره بدنم ضعیف شده نمیکشم تند تند بنویسم اما خواستم تجربه بشه ک از نداری و مشکلات ب عشق دروغین پناه نبرن که مردها جز خیانت هیچی بلد نیستن خصوصا ببینه یکی ب شوهرش و بچه هاش وفا نکرد و بخاطر مرد غریبه خیانت میکنه و ابروی قبلیه بزرگی رو میبره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار ب پربازدیدی ندارم عزیزم من روحیه ام صفره بدنم ضعیف شده نمیکشم تند تند بنویسم اما خواستم تجربه بش ...

الان جای این ده خط میتونستی کامل بگی😑

بعدم من انقدر بدبختی و خیانت دیدم که اینا برام استامینوفنه 

اخرش زهرا که نمیدونم سرجاده اصلی منطقه ما کی پیاده اش میکنه اما تنها بود

داداشاش میرن استقبالش خصوصا یکیشون که خیلی شر هست اولین نفر میره

نمیدونم خانوادش خبر داشتن که داره میرسه یا نه 

یا شاید مردم بهشون اطلاع دادن که زهرا با ی ساک برگشته

کار ب پربازدیدی ندارم عزیزم من روحیه ام صفره بدنم ضعیف شده نمیکشم تند تند بنویسم اما خواستم تجربه بش ...

باشه زود ادامشو بگو بریم لالا شویم خوابیده من تو سایت ول میچرخم😑😐

چون خودت فقط توی یک پیام باشه دیگه نمیکشم تیکه تیکه بخونم

فرار از رنج، خود نوعی رنج است
باشه زود ادامشو بگو بریم لالا شویم خوابیده من تو سایت ول میچرخم😑😐 چون خودت فقط توی یک پیام باشه د ...

میگم تو ببوت زدی خیاط اینجا بپرسم کدوم تکنیک خیاطی خوبه میخواستم برم کلاس گف مولر داریم و ایتالیایی

فرصت رو غنیمت شمردم🤣

میگم تو ببوت زدی خیاط اینجا بپرسم کدوم تکنیک خیاطی خوبه میخواستم برم کلاس گف مولر داریم و ایتالیایی ...

عزیزم مولر بهتره پن خودم مولر و ای بی ام و ترک رفتم.

الان واسه اول کار مولر😊

چون نازک دوز هست دقتتون رو هم میبره بالا

فرار از رنج، خود نوعی رنج است

داداشای زهرا میرن استقبال زهرا

اما در واقع زهرا اومده بود استقبال مرگش ب سبب عشقهای ناکامش

و داداشش میره و بهش میگه نیا توی منطقه که منطقه رو.نجس میکنی نه خودت رو میخوایم نه جنازه ات 

و میره زهرا رو با همون روسری که پوشیده بود در جا خفه میکنه و ولش میکنه سر جاده و به همه میگه بیایین برگردیم ب خونه هامون و بزار سرجاده بمونه تا همه ماشینها ببین و درس عبرتی برای سایرین بشه و زهرا میمونه بین هزازان ماشین و راننده سر جاده اصلی که از تمام ایران میان رد میشن

داداشای زهرا میرن استقبال زهرا  اما در واقع زهرا اومده بود استقبال مرگش ب سبب عشقهای ناکامش و ...

تموم شد؟ بله این چیزا خیلی زیاده در قوم های عرب خوزستان...یه مردی سر زن حامله شو سر ماجرای خیانت برید 

البته خودمم عرب هستم ولی عرب خوزستان نیستم