2777
2789

قور قور همون حرکت صدا داریه که برای خارج گلو جوابه

چکار کنمممم از دست این خارش گلو

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان یکساله خارش گلو دارم 

واااای چ بد، یکسال🙁

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
کرونای من با همین خارش گلو شروع شد

نه عزیطم از وقتی بچه بودم همینم همیشه تو سکوت شب صدای قور قور من طنین انداز لحظات خانواده بوده و هست

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
اگه نخارونی میره شاید به خاطر الرژی فصلیه

نمیره دیوونه شدم البته اطرافیان بیشتر😂تا میخاره شروع میکنم میگن یکی اونو پرت کنه بیرون😂😂😂😂

مشکل معده نداری چون شبا اسید میاد تو نای و میسوزونه نای رو طی روز خارش گلو دارید و ادامه پیدا کنه زخم و مشکل تنفسی پیدا میکنید یک مدت تعداد زیادی بالشت بزار زیر سرت بعدش دو ساعت قبل خوابت هیچ غذایی نخور شب غذای سبک کم ادویه و بدون فلفل بخور.من باعث خارش گوش هم داشتم اگه مشکلت معده باشه به احتمال زیاد کل خارش گلو و گوش و نفس و اینا همش میره

مشکل معده نداری چون شبا اسید میاد تو نای و میسوزونه نای رو طی روز خارش گلو دارید و ادامه پیدا کنه زخ ...

مشکل معده دارم رفلاکس و زخم معده و اسید زیاد

مشکل معده دارم رفلاکس و زخم معده و اسید زیاد

خب از همینه ‌.بعد نزدیک دوازده سیزده سال مشکل تنفس و زبون کوچیک و کیپی گوش اضافه شد در حدی برای نفسم بهم دارو دادن قفسه سینه شده بود چوب خشک انگاری بعدشم چون این دارو ها به شدت معده داغون میکنه مشکلم ابنقدر حاد شد تو سن ۲۴ ۲۵ دقیق یادم نمیاد راه میرفتم کمرم خم بود چند نوع اسپری داده بودن موقع حمله تنفسی بزنم یک بار تو خیابون منو گرفت همه به جونیم دلشون میسوخت همینطور انواع اسپری در میوردم کاملا نیم خیز راه میرفتم.دکتر فوق تخصص ریه هم نامه داد بستری بشم ولی تموما بلانسبت ریده بودن با داروهاشون تو معده من.یک سرفه کوچیک من تبدیل به یک بحران بزرگ تو زندگیم شد مشکل من فقط معده بود .معدم درمان کردم دو هفته بعد کل مشکلام رفت التهاب زبون کوچیکم بگیر تا بی خوابی مشکلات تنفسی خارش شدید گوش و کیپی گوش مشکلات بلعی همه رفتن

آره تا سرفه نکنم ول نمیکنه البته دائمی نیس گاهی

خیلی سخته ک😪

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

تازه دکترای ابله میخواستن زبون کوچیکه منو عمل کنن میگفتن اضافه ها رو بزنیم گفتم مگه تا حالا اضافه داشتم که الان اضافی شده.من نرفتم بستری شم ب این دلیل بود از ریه خودم مطمعن بودم کسی که مشکل ریه داره نفر اول مسابقات دو نمیشه