2777
2789
عنوان

کوچیک بزرگی چشم نوزاد

1564 بازدید | 6 پست

سلام مامانا توروخدا اگه تجربشو دارین کمک کنید

دخترم الان ۱۶ماهشه از اول چشم سمت چپش از راستی کوچیکتر بود اصلا انگار کاسه چشمش اندازشون فرق داشت.

بلضیها میگن بزرگ بشه خوب میشه .توروخدا اگه تجربشو دارین کمکم کنید

سلام عزیزم دختر منم اینجوری و من دکتر بردم گفت افتادگی پلک خفیف داره ..منم همش حس میکردم کاسه چشمش کوچیکه ولی در اصل  مشکل  از پلکه دختر منم ۱۸ ماهشه و کامل خپب نشده ولی بهتر شده ودکترم گفت بزرگتر بشه با جراحی خوب میشه ..دختر منم موقع خواب یا تو اینه و عکس سلفی معلومه کامل وفکر نمیکنم دیگه کامل خوب بشن ..  .. 

خدااااااایا شکرت به خاطر معجزه ات ..بعد از 3تا سقط خودت حافظ معجزت باش..خداااااااا تورو قسمت میدم به دل شکسته زینب امید هیچ بنده ای رو نا امید نکن..هیچ مادری و با طعم تلخ سقط امتحان نکن..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم دختر منم اینجوری و من دکتر بردم گفت افتادگی پلک خفیف داره ..منم همش حس میکردم کاسه چشمش ک ...

عزیزم ممنون جواب دادی.الان به نظرت دختر منم افتادگی پلک داره؟؟اصلا باید پیش چه متخصصی ببرم تا تشخیص بده؟؟

عزیزم ممنون جواب دادی.الان به نظرت دختر منم افتادگی پلک داره؟؟اصلا باید پیش چه متخصصی ببرم تا تشخیص ...

بله عزیزم افتادکی پلکه ..مشکل از پلکشون ..من پیش چشم پزشک شهرمون بردم گفت افتادگی خفیف دار تهران هم پیش چشم پزشک اطفال بردم اونم همینو گفت تو اینستا هم برای چند تا از جراح های پلک عکس فرستادم اونا هم گفتن افتادگی پلک خفیف  

خدااااااایا شکرت به خاطر معجزه ات ..بعد از 3تا سقط خودت حافظ معجزت باش..خداااااااا تورو قسمت میدم به دل شکسته زینب امید هیچ بنده ای رو نا امید نکن..هیچ مادری و با طعم تلخ سقط امتحان نکن..
عزیزم ممنون جواب دادی.الان به نظرت دختر منم افتادگی پلک داره؟؟اصلا باید پیش چه متخصصی ببرم تا تشخیص ...

خوبه عزیزم اصلا معلوم نیست خودت حساسی.من خودم حدود ۲۵ سالم بود تو عکس پرسنلی فهمیدم که دو تا چشمام اندازه هم نیست ولی هیچکی متوجه نشده بود.ماشالا انحرافش هم خوب شده دختر کوچولوت. همون با یکبار عمل خوب شد؟ منم واسه دخترم پیش دکتر سنجری نوبت دارم.