2777
2789
سلام تا کسی بوده که تو اوایل ماه 7 باشه و نی نیش زیاد تکون بخوره ؟ خیلی میترسم اخه یکی دو روز هم همش شکمم سفت میشد الان کمه فقط وقتی خم میشم چیزی رو بردارم لطفا راهنماییم کنید استرس دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فاطمه جون منم همین آرزو رو دارم... خیلی سخته وقتی نمیدونی اون تو چه خبره... ایشالا زودی شروع کنن به وول خوردن ما هم خیالمون راحت شه..
خـــــــدا جـــونــــم... راضیــــــــم به رضـــــــــای تـــو.... [smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
انشاء الله زود زود تکونای نینیتونو احساس کنید چون قشنگترین لحظه های بارداری همون موقعیه که حس میکنی یه موجود کوچولو در وجود تو در حال رشد و تکامله. پری جون دخملی من تو کل روز و شب فکر کنم دو سه ساعت استراحت نداره همش وول میخوره شب که میخوابم صبح زود که بیدار میشم واسه نماز اون تکون میخوره خلاصه در بیشتر اوقات تقریبا 1هفتس اینجوری شده تازه داریم وارد ماه7 میشیم
انشاء الله زود زود تکونای نینیتونو احساس کنید چون قشنگترین لحظه های بارداری همون موقعیه که حس میکنی یه موجود کوچولو در وجود تو در حال رشد و تکامله. پری جون دخملی من تو کل روز و شب فکر کنم دو سه ساعت استراحت نداره همش وول میخوره شب که میخوابم صبح زود که بیدار میشم واسه نماز اون تکون میخوره خلاصه در بیشتر اوقات تقریبا 1هفتس اینجوری شده تازه داریم وارد ماه7 میشیم
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ تزیینات سیسمونی و اتاق کودک خیلی خیلی خوشمل http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=955165 تاپیک اختصاصی گیفت حرفه ای http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=954896 ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
*•.¸¸.•*•.¸خونه نمدی ¸.•*•.¸¸.•* www.namadi.ir شماره تماس و تل گرام 09210754330
نکنه استرس و اضطراب داری وقتی ارامش داشته باشی معمولی تکون مبخوره ناارومی نمیکنه گلم ...آرامش آرامش ...مهمترین چیزه
عزیز دلم صدای قلب کوچیکت رو شنیدم ...عزیزم بدون مامان عاشقته...پسر من این هفته متولد میشه خدایا کمکش کن صحیح و سالم پا به این دنیا بزاره.