2777
2789

شعار ظاهر زندگی بقیه رو با باطن زندگیت مقایسه نکن خیلی جاها واقعا مسخرس 

من مجرد بودم یه اکیپ بودیم ۱۰نفر بودیم 

بعد ازدواجم به لطف شوهرم کلا از دوستام جداشدم واکیپ شد ۳به ۳ 

یه اکیپی ک سنشون از من کمتر بود۳نفرم بودن خیلی کارا کردن 

مهمونی و مشروب و پسربازی و هرررچی که فکر کنید کلا خوش بودن و براشون مهم نبود که چی میشه درآینده 

حالا هر ۳تاشون ازدواج کردن با پسرای خیلی خوب که همه کار براشون میکنن وجالبه که ذره ای محدود نشدن 

اونوقت من حتی حق داشتن اینستا 

حق بیرون رفتن با دوست نداشتم

حالام که دارم جدا میشم 

خیلی برام عجیبه که همه کاری کردن ازدواج خوبم کردن بچه دار هم شدن 

اونوقت ۳نفر دیگشون که هم سن من بودن خیلی کارا نکردن بخاطر سختگیری خانواده و محتاط بودن خودشون نه ازدواج کردن نه خواستگاری خیلی خفنی براشون وجود داره 

انگار تو این دنیا هر چی بی حدومرز باشی خوشبختتری

هر چی عاقل باشی درجا میزنی

من چی بگم همهههه دوستام خارج از کشورن و فقط من ایرانم🥲😪😪😪😪😪😪

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

☹️

واقعاً مگه چقد زنده ایم باید خوش باشیم (البته اگه بزارن)

- خود خَزانیم و دم از شوق بهاران ممی‌زنیم.                           در وطن خویش غریب :)                                                    ستین ۱۹ هستم دیگه 😌❤️
انگار هر چی خوشتر باشی و فقط فکر خودت باشی زندگی هم روی خوشش رو نشونت میده

اره 🙁منم ی دوست دارم ۳ سال با پسر های مختلف دوست بود و هر روز تفریح و مسافرت میرفت باهاشون و کلی براش خرج میکردن اخرش با ی پزشک ازدواج کرده که بنز و... داره 😐😐

پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی 🦋
توام داری جدامیشی

متاسفانه توی یه همچین شرایطی قرار دارم

فقط نمیدونم چرا انقدر غصه دارم

بااینکه دوسش هم ندارم وبه مرگش راضی ام

شماهم مث من بچه داری؟

حسم میگه نه

بعد از ازدواج باخانواده ای یا مستقل؟

سرکازمیری؟

هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که با کسی آشنا شوی که دنیا را مانند تو می‌بیندگویی در می‌یابی که دیوانه نبوده ای.