2777
2789

دو سه روز بعدش 

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار یک‌هفته عقب بندازی.البته خودم لقاحم زود بود.یک هفته قبل موعدم بخاطر اینکه مرتب زیر دلم تیر میکشید تست کردم. انتظارم نمیرفت مثبت بشه اما محض کنجکاوی بیبی چک زدم. که زیر چند ثانیه دوتا خط پررنگ انداخت.همون روزم رفتم آزمایش دادم بتام ۱۷۶ بود.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
فردا موعد پری هستش   ینی دو سه روز بد استفاده کنم از بی بی ؟؟

اره عزیز

ان شالله بارداری

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 
بزار یک‌هفته عقب بندازی.البته خودم لقاحم زود بود.یک هفته قبل موعدم بخاطر اینکه مرتب زیر دلم تیر میکش ...

منم دقیقا مثل شما😂

بزار یک‌هفته عقب بندازی.البته خودم لقاحم زود بود.یک هفته قبل موعدم بخاطر اینکه مرتب زیر دلم تیر میکش ...

زیر شکمم احساس سنگینی میکنم خیلی

خیلی هم خستم و سینه هامم شدید درد میکنه

زیر شکمم احساس سنگینی میکنم خیلی  خیلی هم خستم و سینه هامم شدید درد میکنه

میتونی فردا هم تست کنی.اگرم منفی بودبزار بعد تاخیرت بزن ایشالا که باردار باشی.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
میتونی فردا هم تست کنی.اگرم منفی بودبزار بعد تاخیرت بزن ایشالا که باردار باشی.

دکتر ک رفتم  گفت کیست کوچیکی داری ولی یکی دوماه قبلش ک سونو دادم هیچی نبود گفت شایدم بارداری معلوم نیس فعلا

دکتر ک رفتم  گفت کیست کوچیکی داری ولی یکی دوماه قبلش ک سونو دادم هیچی نبود گفت شایدم بارداری مع ...

صبر کن پس