2777
2789
عنوان

آبجیم دیوونه شده

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 24 پست
خب اگه میتونین از یه مشاور براش وقت بگیرین و دوستانه بهش بگین که میخوایم کمکت کنیم یجوری راضیش کنین ...

اصلاااااا راضی نمیشه 

میگه من تصمیمم رو گرفتم فقط خواستم شما در جریان باشین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چیکارش کنیم  کاش اگه با کسی هس اون پسره رو پیدا کنم تهدیدش کنم از زندگی خواهرم بره

بگو دادگاه الکی طلاق نمیده،باید دلیل بیاری بگو مشکلت چیه ما کمکت کنیم طلاق بگیری،شاید هم شوهرش مشکل شخصی داشته باشه

دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش
 بگو دادگاه الکی طلاق نمیده،باید دلیل بیاری بگو مشکلت چیه ما کمکت کنیم طلاق بگیری،شاید هم شوهرش ...

میگم ک در این مورد حرف بزنیم گوشی رو قطع میکنه 

بهش پیامک دادم کلی ازش خواهرش کردم اگه چیزیه خب ب منکه خواهرم بگه اصلاااا جواب نمیده

آخه مشکل زناشویی بعد از چهار سال ک خودشو نشون نمیده 

دقیقا نشون میده عزیزم

معمولا سال های اول برا عشق و دوستی داشتنشون رعایت میکنند کم کم فشار روانیش مشخص میشه و بیانش برا خانواده ها براشون خیلی سخته

انشاالله که دلیل قانع کننده ای داشته باشه

میگم ک در این مورد حرف بزنیم گوشی رو قطع میکنه  بهش پیامک دادم کلی ازش خواهرش کردم اگه چیزیه خ ...

خب به یکی بگو بره با شوهرش حرف بزنه که ببینه شوهرش مشکل جسمی چیزی نداره،اگه نداشت مطمئن باش پای یکی دیگه درمیونه،اون وقت طلاقش بدین بهتره چون شوهرش بفهمه دیگه بدخبختی میشه

دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش