2777
2789
عنوان

اولین دیدار با خانواده همسر.

3792 بازدید | 18 پست

عاقا من چند رو دیگه نامزدیمه واسه اولین بار خانواده همسرمو میبینم،بیایین از تجربه هاتون بگین؟چجوری برخورد کنم؟نامزدم میگف خیلی صمیمی ان باهم و بگو بخند دارن و اینا؟منم یکم خجالتی ام چجوری رفتار کنم؟😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم اولین بار غمم گرفته بوداینقد خجالت میکشیدم وارد مجلس شدیم نامزدیمون یهو همه اومدن سمت ما 🤦‍♀️

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

از اول خوب و با احترام رفتار کن.لبخند بزن اما صمیمی نشوو از من به تو نصیحت.نزار تورو از خودشون بدونن که بعدش شروع دخالت و تیکه و بی احترامی میشه.

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
عه😁اخه یه وقت فک کنن خودمو میگیرم،

ن این جوری بهتره

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
وای منم اولین بار غمم گرفته بوداینقد خجالت میکشیدم وارد مجلس شدیم نامزدیمون یهو همه اومدن سمت ما 🤦‍ ...

وای من از بعدش ک باید بریم خونه فامیلاشون وحشت داارم،اخه نامزدم غریبه اس به جز مامان و باباش دیگه هیشکیو ندیدم😢😅

وای من از بعدش ک باید بریم خونه فامیلاشون وحشت داارم،اخه نامزدم غریبه اس به جز مامان و باباش دیگه هی ...

تااونموقه اشنا میشین نگران نباش 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
من اولین بار رفتم همون موقع خاستگاری دیدم.مادرش از در اومد تو گف تو عکسا خوشگلتر بودی لاغرتر بودی .

نامزد منم اولین با منو با ماسک دیده بود،بعد پیام داد ک میخاد بیاد خاستگاری،قبل از خاستگاری مامانش گفته بود حالا قیافشو کامل دیدی یا نه؟😂بعد گفت قبل از خاستگاری اول یه قرار بزارین اول همدیگرو ببینین حرفاتون بزنین بعدش من با مامانش صحبت میکنم.😁

دفعه اول یکم سرسنگین باش ن درحدی ک بگن طرف یبسه ها😂 اروم و باوقار باش تا چیزی ازت نپرسیدن حرف نزن ...

من کلا اخلاقم اینجوری تا چیزی نپرسن متاسفانه نمیتونم حرف بزنم یا بحثو با کسی باز کنم😂😁خداروشکر پس بدردم میخوره این اخلاق