عاقا من چند رو دیگه نامزدیمه واسه اولین بار خانواده همسرمو میبینم،بیایین از تجربه هاتون بگین؟چجوری برخورد کنم؟نامزدم میگف خیلی صمیمی ان باهم و بگو بخند دارن و اینا؟منم یکم خجالتی ام چجوری رفتار کنم؟😁
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای منم اولین بار غمم گرفته بوداینقد خجالت میکشیدم وارد مجلس شدیم نامزدیمون یهو همه اومدن سمت ما 🤦♀️
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
مرده شور هرچی خانواده شوهر بد رو ببره والا ما که صمیمیتی ندیدیم برن بمیرن. خداروشکر رر تموم شد دوران نحس عقد و نامزدی. فقط رو نده. سنگین و رنگین باش. فقط شنونده باش.
وای من از بعدش ک باید بریم خونه فامیلاشون وحشت داارم،اخه نامزدم غریبه اس به جز مامان و باباش دیگه هی ...
تااونموقه اشنا میشین نگران نباش
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
من اولین بار رفتم همون موقع خاستگاری دیدم.مادرش از در اومد تو گف تو عکسا خوشگلتر بودی لاغرتر بودی .
نامزد منم اولین با منو با ماسک دیده بود،بعد پیام داد ک میخاد بیاد خاستگاری،قبل از خاستگاری مامانش گفته بود حالا قیافشو کامل دیدی یا نه؟😂بعد گفت قبل از خاستگاری اول یه قرار بزارین اول همدیگرو ببینین حرفاتون بزنین بعدش من با مامانش صحبت میکنم.😁