2777
2789
عنوان

شوهره مشکوک

287 بازدید | 17 پست

شوهرم روواتساپش قفل اثر انگشتی گذاشته واتساپ جدید باشماره دوران مجردیش نصب کرده میخام واتساپشو هک کنم کسی بلده؟

اینم بگم چندتا دخترجلف تو تلگرام دیدم بلاک کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مردا همشون خرابن شاید یکی دوتا خوب در بیاد منکه اینقدر گوشیشو چک کردم دیگع خسته شدم سپردم بخدا 

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️
عزیزم مردا همشون خرابن شاید یکی دوتا خوب در بیاد منکه اینقدر گوشیشو چک کردم دیگع خسته شدم سپردم بخدا ...

میشه جمع نبندی؟ شما شوهرت خرابه دلیل نمیشه بگی همه مردا خرابن تو حرف زدنت دقت کن

اصن من حال میکنم دنیا باهام بازی کنه  
تف یه ذات کثیف که زن جماعت باید زجرشو بکشه

ایشالا هرکس خیانت میکنه روش سیاه بشه ای خدا خواهش میکنم

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️
میشه جمع نبندی؟ شما شوهرت خرابه دلیل نمیشه بگی همه مردا خرابن تو حرف زدنت دقت کن

دقت کن چشماتو باز کن نوشتم یکی دوتا خوب داره یکیش شوهر شما خوبه