2777
2789
بخدا همه دخترای همسن من همش تو پارکان و یه کارایی میکنن ک خدا میدونه ولی من فقط میخام داداشمو ببرم ب ...

پدرومادرت صلاحت رومیخان خب باخودشون برو

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا همه دخترای همسن من همش تو پارکان و یه کارایی میکنن ک خدا میدونه ولی من فقط میخام داداشمو ببرم ب ...

طبیعی ه منم همسن تو بودم همش دلم میخواست تنها برم جایی،انقد تنهاااااا بری حالا 

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد

یه خانه بازی پیدا کن ببر. پارک چیه اخه. امنیت نداره

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

۲

😐😐😐

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

عزیزم با دختر خاله یا عمه ای بزرگتر از خودت برو پارک خدایی منم نمیتونم دختر 14 ساله ام تنهایی بره پارک و ثانیا اون 2 ساله مادرت ببره پارک چرا شما ببرید 

کفش هایم را بپوش😪😪😪 تا بفهمی چقدر دنیا برام پرپیج و خم هست تمومی نداره لاکردار 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 میرقصم و میروم 😂😂💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃