2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غوره هات از این درشتا بود؟

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
نه خیلی هم درشت نبود 

پس چوبش زیاد بوده

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
الان چکارش کنم دوسی 

نمیدونم عزیزم فکر نکنم بشه کاری کرد

برارید جلوی افتتب چند روز شاید خوب شه

نه مگه میجوشونن؟

آره 

حتما بجوشون، چون اونایی که ته نشین میشن تو آبغوره رنگ آبغوره رو تیره میکنه

ولی وقتی ده دقیقه میجوشونی 

اونا همه میان روی آب و آبغوره ت هم زلال میشه هم یه قرمز ملایم خوشرنگی میشه 

بعد از جوشیدن هم اگه الک داری از الک ریز رد کن حتما

اگه نداری از پارچه تمیز حریر مانند

بعد بذار خنک بشه و بریز تو ظرفی که میخوای

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊