2777
2789
عنوان

شوهرم بی مسئولیته

665 بازدید | 45 پست

نه کارمیکنه،منو دق میده،دوتابچه دارم همش خونه بابامم،اونم میره خونه باباش،پدرومادرمم میگن بساز،خواهرم میگه باید بسازی چرا دوتا بچه اوردی،😭😭خانواده شم گوهن،نمیدونم چیکارکنم،حوصله ندارم،اعصابم ندارم،منو دوس نداره دیگه از وقتی ورشکست شد مریض شد،بدبخت شدم

واسه شفای شوهرم یه حمد یایه صلوات میگی،شاید بادعای شما خوب شد😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب از خانوادت پول بگیر عشق و حال کنید حالا که میگن بساز

میگن به ماچه،اونم هی مارو میاره میزاره خونه بابام،یابیکارمیخوابه جلوچشمم،دق کنم

خب میخوای چیکار کنی؟اعصاب داغون که نشد زندگی ،یه راهی چیزی

نمیدونم چیکارکنم،بچه مم سه ماهشه،نمیتونم فعلا برم سرکار وگرنه میرفتم

نمیدونم چیکارکنم،بچه مم سه ماهشه،نمیتونم فعلا برم سرکار وگرنه میرفتم

به نظرم فعلا کمی به بی خیالی طی کن ،بیشتر اوقات نهارشام برو خونه مادرشوهرت، چرا خونه بابات؟ 

اینجوری خانوادش یه فکری میکنن که اون بره سرکار وگرنه که از خداشونه تو از خونه بابات بخوری و اونا هم به پسرشون برسن

من نظری نمیدم فقط با این وضعیت دوتا بچه چرا واقعا ؟

خب بچه اولم  زندگیم خوب بود،دومیمم خدا داد،گفتم نندازیم شاید زندگیمون درست شه،من واقعا عاشق بچهامم،ولی خیلی سخته تنهایی نمیتونم،دوریشونم نمیتونم میمیرم

به نظرم فعلا کمی به بی خیالی طی کن ،بیشتر اوقات نهارشام برو خونه مادرشوهرت، چرا خونه بابات؟  ا ...

مشکلم دقیقا اونان،میگن نیار خونه ما چون مادرشون پیره ولی خداییش دلسوزه باهاش درددل میکنم،میگن نیار اعصاب مامانو خورد میکنه،خواهراش میگن،خدالعنت کنه ادم بدذاتو