2777
2789
عنوان

سقط جنین هفته ششم

14780 بازدید | 31 پست

جنین شیش هفته رشدش و قلبش متوقف شده 

از شنبه خونریزی بصورت لخته داشتم و دیروز صبح یه لخته اندازه چهارتا انگشت ازم خارج شد

بعد از اون دردم کم شد ولی دیروز غروب خیلی درد داشتم  . الانم تو رحمم سفت شده یه چیزی شبه توپ احساس میکنم.

فردا نوبت سونو  دارم

کسی تجربه ای داره کمک کنید خطرناکه؟

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه عزیزم فعلا درد و خونریزی رو داری، سقط شده متاسفانه فردا هم سونو برو، ولی شما احتمالا باید ساک رو هم دفع کنی چون شش هفته دیگه تشکیل شدع

«لا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»
منم چهار هفته سقط کردم شرایطم مثل تو بود البته چون سن بارداریه من کمه شنبه میرم سونو

توی رحمم احساس سفتی دارم سمت چپ

برای شماهم اینجوری بود

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖
توی رحمم احساس سفتی دارم سمت چپ برای شماهم اینجوری بود

اره منم الانم در حال سقطم هنوز دفع لخته دارم ، شکمتو گرم نگه دار، سردی هم نخور و سعی کن گرمیجات بخوری اون خون کامل باید دفع شه ولی در کنارش خودتو تقویت کن و حتما قرص اهن بخور، طبیعیه منم اینجوریم و درد پری هم گهگدار دارم زیر دلم

طبیعیه عزیزم فعلا درد و خونریزی رو داری، سقط شده متاسفانه فردا هم سونو برو، ولی شما احتمالا باید ساک ...

آره هم ساک بود هم جنین

شش هفته قلبش ضعیف بود و رشدش کمتر از چیزی که باید میبود...

شنبه گفتن تو شکم مرده

امروز حس سفتی دارم دقیقا جای جنین خدا کنه چیزی نباشه

ولی حس میکنم کورتاژ نیازه چون از دیروز صبح دیگه چیزی دفع نکردم و خونریزی دارم 

آره هم ساک بود هم جنین شش هفته قلبش ضعیف بود و رشدش کمتر از چیزی که باید میبود... شنبه گفتن تو شکم ...

نه عزیزم زیر هشت هفته کورتاژ نمیخواد نگران نباش چیزیم مونده باشه با پری دفع میشه،من خیلی مطلب خوندم و سوال کردم این مدت، شیاف و امپول که نزده بودی؟

اره منم الانم در حال سقطم هنوز دفع لخته دارم ، شکمتو گرم نگه دار، سردی هم نخور و سعی کن گرمیجات بخور ...

ایشالا که به راحتی این دوره رو بگذرونی...

من از نظر روحی کنار اومدم

ولی دردسرا و استرساس آدمو کلافه میکنه خیلی بده

نه عزیزم زیر هشت هفته کورتاژ نمیخواد نگران نباش چیزیم مونده باشه با پری دفع میشه،من خیلی مطلب خوندم ...

متاسفانه دو هفته شیاف استفاده کرده بودم...

احتمال داره چسبیده باشه دکتر  گفت ...

ولی گفت چون خونریزی داری شاید دفع بشه 

ببینم چی میشه توکل به خدا

ایشالا که به راحتی این دوره رو بگذرونی... من از نظر روحی کنار اومدم ولی دردسرا و استرساس آدمو کلاف ...

همچنین شمام عزیزم، اره بخدا، 

متاسفانه دو هفته شیاف استفاده کرده بودم... احتمال داره چسبیده باشه دکتر  گفت ... ولی گفت چون ...

نگران نباش گلم دفع شده

نگران نباش گلم دفع شده

امروز رفتم سونو خداروشکر جنین دفع شده بود و ساک هم نوشته بود درحال دفع

از سونو اومدم بیرون احساس کردم یه چیزی ازم خارج شد

بعدش دردم هم خوب شد 

رفتم خونه یه چیزی شبیه تیکه کوشت قرمزه یه طرفش انگار پاره بود یه رگه های قرمز پرنگ داشت کوچولوسفید کرم رنگ چسبیده بود ... فک کنم همون کیسه بود دفع شد

بازم فردا نوبت دکتر دارم میرم ببینم چی میگه

امروز رفتم سونو خداروشکر جنین دفع شده بود و ساک هم نوشته بود درحال دفع از سونو اومدم بیرون احساس کر ...

خب خداروشکر، هرچیم مونده باشه با پری کامل پاک میشه البته فک نکنم دیگه بقایا داشته باشی گلم، ان شالله حاملگی بعدی نی نیتو سالم بغل بگیری❤️

خب خداروشکر، هرچیم مونده باشه با پری کامل پاک میشه البته فک نکنم دیگه بقایا داشته باشی گلم، ان شالله ...

ممنون عزیز دل همچنین ❤❤❤