2777
2789
عنوان

هفت ماهه اومدم خونه پدرم....

258 بازدید | 13 پست

سلام شوهر من و خانوادش پر از مشکلات اخلاقی و رفتاری هستن چندین سال تحمل کردم خودش خیانت .اعتیاد . دروغ گو همه اینا رو داره خانوادش از خودش بدتر با کوچکترین بحث ب خودم خانوادم توهین میکنن منم و چون تو یه ساختمان زندگی میکردیم من دیگ نتونستم تحمل کنم دخترمو برداشتم اومدم خونه پدرم پسرمم ۱۲سالشه خودش خاست بمونه پیش پدرش 

من بهش گفتم برنمیگردم تو اون خونه میگ منم نمیتونم خونه جای دیگ بگیرم برو طلاقت بگیر  

پدرش پیام میده ک یکی نشسته زیر پات یادت داده ک زندگیتو خراب کنی در صورتی ک خودشون و پسرش هزارتا مشکل داره و منو خیلی اذیت کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران پسرت نیستی بین اون آدما؟

خودت چه اقدامی کردی تو این هفت ماه منظورم مهریه و نفقه و طلاق و ایناس

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 
نگران پسرت نیستی بین اون آدما؟ خودت چه اقدامی کردی تو این هفت ماه منظورم مهریه و نفقه و طلاق و ا ...

من صبر کردم گفتم شاید یه قدم مثبتی برداره  اما هیچ تکونی بخودش نداد منم گفتم تا یک ماه دیگ برم اقدام کنم واسه مهریه

عزیزم متاسفم، چیزی که واقعا دردآوره اینه که متاسفانه تو این جو، بچه ها هم لطمه میبینن و هم با عرض معذرت کمی گستاخ تر میشن نسبت به مادرو پدر، یعنی اونطوری که نوشتی فهمیدم پسرتون کفته برو طلاق بگیر؟؟؟ واقعا یه مادر با این همه زجر و تحمل زندگی انتظار داره پسر 12 ساله هم بهر حال حامیش باشه، شاید همسر به یه کاغذی بنده،ولی من معتقدم بچه رو که نمیشه ول کرد به هر حال جگر گوشه ی آدمه.