2777
2789

ی اهنگه هس ک ترکیه ای هستش خانمه و اقاهه کنار دریاچه میخونن اسم هیچکدومم نمیدونم پسره هم ی کیف ی وری انداخته جفتشونم معروفن همینو یادمه بلده کسی؟😁😁😁😁😁😁😁

گلبن و اوزهان کوچ رو میگی؟

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار سرچش کنم ببینم اونه گلی

باشه

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
عزیزمییییی خودشه 😘😘😘😘😘😘😘💕💕💕💕💕💕😘😘💕💕😘😘😘🌹🌹🌹

خ‌واهش میکنم گلم😍😍😍😍😍😍♥️♥️♥️♥️♥️♥️ فقط فیلم های اون پسره اوزهان کوچ هم دیدنیه خیلی باحاله اگه ترکی متوحه میشی ببین عاشقش میشی

خ‌واهش میکنم گلم😍😍😍😍😍😍♥️♥️♥️♥️♥️♥️ فقط فیلم های اون پسره اوزهان کوچ هم دیدنیه خیلی باحاله اگه ...

اتفاقا دیدم فقد اسمشووو نمیدونستم مرسی گلیی😍

اتفاقا دیدم فقد اسمشووو نمیدونستم مرسی گلیی😍

خواهش میکنم عزیز دلم