2777
2789
عنوان

افسردگی شدید بعد زایمان😔

207 بازدید | 11 پست

سلام. میدونم تاپیک تکراریه ولی دارم دق میکنم😪 چهل روزه زایمان کردم حالم خیلی خرابه دوست دارم خودمو بکشم تو این دنیا نباشم...سه ساله ازدواج کردم کاملا با برنامه ریزی باردار شدم...تا قبل زایمان لحظه شماری میکردیم برای بچه شوهرمن مرد فوق العاده اییه...بچمم ارومه مامانم و شوهرم کمکم هستن ...با وجود اینهمه شرایط خوب نمیدونم چرا اینطوری شدم....اینقدر حالم خرابه که اگر خودکشی حروم نبود همین الان کار خودمو تموم میکردم خدای بچمم بزرگه😭 توروخدا نصیحت نکنید که ناشکری نکن اصلا دست خودم نیست اینا😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم اگه حالت خیلی بده برودکتر.اینجابه نتیجه ای نمیرسی.منم یه مدت بعد زایمان اینجوری شده بودم ولی بچم اذیت میکردخیلی.خداروشکرکوتاه بودخوب شدم.میگذره اینروزا

دنیای من ریحانه ورضا😘

عزیزم خیلی ازخانما این افسردگی بعد اززایمانو میگیرن سعی کن بخودت کمک کنی ،تنها نمون با مادرت وهمسرت حرف بزن حستوبگو از یه درمانگر کمک بگیر امیدوارم زود زود به حس شادی برسی

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

منم همین حال داشتم منتهی خفیف ترش.... اولین قدم این ک هیچ انتظاری از کسی نداشته باشی ب بچه ت فکر کن با عشق و علاقه شیرش بده زوتر بزرگ بشه نمیدونی وقتی میخنده چ کیفی میده ب این فکر کن دوماهش ک بشه هرجا بری باچشمش دنبالت میکنه از خودش صداهای بامزه درمیاره قدم بعدی اینه ک خودت باید ب خودت کمک کنی و حالتو خوب کنی حالا ک کمک دست داری پاشو ی دوش بگیر ب خودت برس ارایش کن ی چنتا کتاب بخون اوغات فراغتت 

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪

من جوری افسرده بودم که حتی دوست نداشتم لباس بچه رو عوض کنم فقط اون وسط عاشقش هم بودم 

حس مزخرفیه میدونم ولی اگه تا نهایت ۲۰ روز دیگه حداقل ۵۰ درصد از این حست رفع نشد حتما برو پیش مشاوره و روانپزشک چون افسردگی بعد زایمان اگه بمونه برای ادم خیلی وًع بد میشه 

قصه اینجاست ...که شب بود و هوا ریخت بهم...من چنان درد کشیدم...که خدا ریخت بهم.