2777
2789

بیمه عمر میریزم

تامین اجتماعی هم که داریم 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

كادو تولد يكسالگيش بيمه عمرش كرديم 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیمه عمره.بیمه شوهرم هم هست.بیمه عمرش ماهی یه ۲۰۰ و خورده ای فکر کنم دقیق نمیدونم.از ۱۲۰ تومن شروع شد هرسال زیادتر میشه.۲۰ سالس.

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤

میگن بستگی به اینکهدچندساله براش میزاری موقع باز خرید کردن یه پول خوبی میدن بستگی به تعداد سال داره بیمه خدای نکرده مریضی و..هم هست براش .خدا دور کنه بلا رو ازشون😘

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
ماهی چقد میدی و آینده ش چیه چی میدن بهش

من ماهی صد میریزم بستگی به اون سالی داره که میخای بازخرید کنی اما میگن پول خوبی میدن

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
میگن بستگی به اینکهدچندساله براش میزاری موقع باز خرید کردن یه پول خوبی میدن بستگی به تعداد سال داره ...

انشالله همه بچه ها سالم باشن مبارکشون باشه بیمه هاشون

خب چی بهش میدن؟ از اخر

پول.فکر کنم ۸۰۰ ۹۰۰

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤

عزیز لایکم کن شوهرم سرکاره اگه اومد ازش میپرسم دقیق بهت میگم.بیمه اتیه سازان اگه اشتباه نکنم