2777
2789
عنوان

از خسته نشدن و استراحت زیاد خسته ام!

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 32 پست
کوتااخرش! منک نفس بریدم 

وای چرا عزیزم من ک هنوز اولامه چی بگم😁

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم  از خسته نشدن بی خوابی زده به سرم من‌تابستونا چون بیکارم اینجور میشم

منم دیگه دقیقا

ولی فصلی نیس یهوییه الانم بخاطر شرایط بارداریم بیشترررر

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
کتاب تربیت فرزند بخون چشمات خسته بشن خوابت بگیره

اره راس میگی کتاب خوندن خوبه 

اخه کلا ادم برونگرایی ام

دوس دارم هیجانات و اینارو

یجا دراز کسیدن و اینا دوس ندارم

نمیخوابم اصلا!فک کن دیشب ساعت ۲و نیم خوابیدم صب ۷ونیم یهو پاشدم بزوووور خوابیدم باز الانم ک جغدم ...

امواج گوشی برا باردارا بد نیست ؟ 🤔🤔

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
انقده بده این حالت  منم اینطوری بودم، خونه کثیف بی غذا ولی نباید تکون میخوردم بارداری ناچارا ...

نه خدا وشکر حواسم ب خونه هس ینی همسرم طفلک کمک میکنه خیلییییی 

من تهش غذا درس کنم

ولی خب تصور چندین ماه این مدلی استراحت کردن ترسنامه برام

از چاق شدنمم ک میترسم خیلی

اره راس میگی کتاب خوندن خوبه  اخه کلا ادم برونگرایی ام دوس دارم هیجانات و اینارو یجا دراز کس ...

انشاالله کوچولوتو صحیح و سالم بغل میگیری این روزا یادت میره

بهترین استفاده رو کن از این روزات عزیزم 

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
اونجا که تتلو میگه: خسته ام از خوابیدن از خواب دیدن از پاییدن نه ابجیتم نه مامیتم نه عادیم نه مادیم ...

دلم خواس پاشم رپ برقصم😆😍

نه درسم تموم شده خونم تک بچم اصلا خونه کاری وجود نداره تهش ی شام درست منم مثلا واقعا خسته شدم میخوام ...

عزیزم امیدوارم زودی کاری ک دوس داری گیر بیاری بیکار نمونیا ولی هرجور شده بنظرم برو دنبال کار

خیلی برای روحیه خوبه تو اجتماع بودن

خسته نمیشم ن مجردم همش تو خونه دراز کشیدم

یه کاری مشغول شو برات خیلی بده اینجوری ک عزیزم

واسه همون میگم دیگ هنوز اولشه اینقدر بی صبری کوتااخراش دیگ واقعا اون موقع کلافه میشی 

خدا خودش کمکم کنه پس😁🥲

امواج گوشی برا باردارا بد نیست ؟ 🤔🤔

چرا ولی گوشیم دستم نگیرم دگ چیکار کنم زنده بی تحرک میشم عملا دیوونه میشم ک!