2777
2789
لطفا   لطفا اگر‌کرونا دارین و علائم تغییر میکنه برین بیمارستان و سی تی ریه بدین با اویشن و مایع ...

علائمش سردرد و بدن درد هست سرفه هم گاهی می‌کنه ولی میگه تنفسم خوبه 

سردرد و بدن دردم بیشتر شبا میاد سراغش روزا خوبه همین علایم پنج روزه تکرار میشع

اصن غذا نمیخوره سوپ و خورشت و انواع مدل درست کردم فقط یکی دو قاشق میخوره  قرص چی بدم؟

بستگی ب بدن و نوع ویروس داره برای هرکسی داروهاش متفاوته بره دکتر خود دکتر براساس حالش دارو واسش تجویز میکنه ولی راضیش کن ک بخوره این خیلی مهمه ک تواین تایم خودشو تقویت کنه تا زودتر سرحال شه

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی اذیتی؟دردش شدیده؟

نه، قابل تحمله ولی استرس بیچارم کرد، چون بچه کوچیک دارم و از اون طرفم مادرو پدر فاز اول واکسن زدن و باهاشون درتماس بودم و میترسم کرونا باشه و انتقال داده باشم، یعنی سه چهار روز بعد از تماس علائم معلوم میشه. 

نه دیگه دوره داره ۱۴ روز باید بگذره. خفیف هست. اگه شدید بود تب و لرز و درد سینه و بویایی و این چیز ...

امروز گفت بویاییم یکم ضعیف شده روزش حالش خوب بود باز امشب می‌گفت بدن درد و سردردم

علائمش سردرد و بدن درد هست سرفه هم گاهی می‌کنه ولی میگه تنفسم خوبه  سردرد و بدن دردم بیشتر شبا ...

عزیزم بهتره برین یک سی تی بدین  . مخوصا اگر تب و بدن درد داره. نهاایت میگن چیزی نیست ... 

نمی‌دونم اکسیژن خونش چون اصن دکتر نمیاد میگه خوبم باز حالش بد میشه 

عزیزم‌فردا یک بیمارستان برین . شوخی نگیرین . هم اکسیژن خونشو اندازه میگیرن هم اگر لازم بود سی تی میگیرن . این تغییر علائم بهتره که معاینه بشه. با اصرار ببرینش . ایشالله که چیزی نیست

عزیزم‌فردا یک بیمارستان برین . شوخی نگیرین . هم اکسیژن خونشو اندازه میگیرن هم اگر لازم بود سی تی میگ ...

تغییر نمیکنن تکرار میشن

از شب. سه شنبه علایمش شرو شد

دو روزه سرفه داره ولی شدید نیس

تغییر نمیکنن تکرار میشن از شب. سه شنبه علایمش شرو شد دو روزه سرفه داره ولی شدید نیس

چی‌یگم دیگه.. لطفا یک دکتر برین بلخره ویروس خطرناکیه و یک دفعه ریه ر‌و درگیر میکنه. هر‌طور شده ببرش بیمارستان بذار خیالتون راحت شه.