2789
عنوان

بیاین ی لحظه

149 بازدید | 30 پست

من بامادرشوهرم سه سال تویه خونه زندگی می‌کردیم حتی دراتاقمم میرفتم بیرون یا جای دور بهم حق نمیدادن  قفل کنم الان دوماهه رفته شهردیگه پیش شوهرش ک کارش اونجاس... خودم تنهام... خواهرشوهرم کلید خونه رو داره بخواد بیاد خبر نمیده میاد میگه اومدم خونه بابام درصورتی ک دیگه خانوادش اینجا نیستن و من اينجا زندگی میکنم یبارم صب زود ک منو شوهرم لخت خواب بودیم اومده بود بدون اینکه دربزنع یا خبربده رفته تو اتاق نشسته بود بعد تازه بعد سه چهار ساعت ازاومدنش ماازصداش فهمیدیم ک اینجاست تازه بهشم برخورد ناراحت شد بلندشد رفت خونه داداشش میگفت رفتم خونه بابا داداشم محلم نذاشت خودشو زده بود به خواب... چندروزم بامن قهربود چپ چپ نگاه من می‌کرد حالا ازاون یکی خواهرشوهرم شنیدم ک گفته فردا صبح میخوام برم خونه بابام حالا بازم میترسم بی خبر خودش کلید بندازه بیاد تو فردا کلی بیرون کاردارم اینو دیگه کجای دلم بزارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا جدا نشدی از همون اول ک طرف ب خودش اجازه داده تو حریم شخصیت وارد بشه؟؟؟؟و چرا این اجازرو دادی بهشون تو الان یه حزیم برا خودت نداری و اونا هم این اجازرو ب خودشون میدن ک پا بزارن توش و بعدم طلب کار باشن یه جورایی خودت مقصری مستقل شو حتی شده زیر قرض بری و روشت هم عوض کن 

وسایل خونه مال مادرشوهرتونه؟

باید به اونم حق بدید که میگه خونه بابام 

درسته اونجا نیستن ولی بالاخره از اول قرار بوده خونه و و سایل سهم همسرتون باشه؟

شاید بدتون بیاد ولی اگه تصور کنید شمام بگید خونه بابام😂😂😂

چرا جدا نشدی از همون اول ک طرف ب خودش اجازه داده تو حریم شخصیت وارد بشه؟؟؟؟و چرا این اجازرو دادی بهش ...

خداروشکر خونه خریدیم داریم تعمیرش میکنیم شوهرم هی طولش میده کارارو تموم نمیکنه ک زودتر برم خونه خودم 

وسایل خونه مال مادرشوهرتونه؟ باید به اونم حق بدید که میگه خونه بابام  درسته اونجا نیستن ولی ب ...

فقط خونه مال باباشه وگرنه وسیله ای اینجا نداره تمام خونه دراختیارمنه و وسیله ها جهیزیه خودم

خداروشکر خونه خریدیم داریم تعمیرش میکنیم شوهرم هی طولش میده کارارو تموم نمیکنه ک زودتر برم خونه خودم ...

ببین زودتر برید و اینکه جوری باشون برخورد کن ک رودرواسی پیدا کنن رو نده چون یه جورایی تا الان خراب کردی و این اجازرو دادی بهشون ک اگه خونتم رفتی تو حریمت پا بزارن پس روشت رو عوض کن یه جوری که دیگ تکرار نشه این داستان 

اره قفل عوض کردن بهونه خوبیه  بگو کلید یادمون رفته بود ببریم مجبور شدیم قفلو خراب کنیم در باز ...

خونه خودم نیست که عوضش کنم بعدشم قرار تاماه دیگه برم خونه خودم همین یماهم دیگه دوس ندارم تواین خونه باشم

ببین زودتر برید و اینکه جوری باشون برخورد کن ک رودرواسی پیدا کنن رو نده چون یه جورایی تا الان خراب ک ...

آخه قبلا منو مادرشوهرم تویه خونه بودیم نمیتونستم خونه روقفل کنم وسیله هامون کنارهم بود سفره هامون یکی بود... خداییش، خیلی فضولی کردن اذیت کردن بچه ها و نوه هاش هرروز اینجا بودن همیشه سروصدا یبار نمیتونستم راحت بخوابم مادرشوهرم درک می‌کرد خودش یبار گفت کاش من زودتر برم تاتو یکم راحت شی 

چ معنی داره حریم شخصی وخصوصی سرش نمیشه خودش خوشش میاد اینطوری سر بندازن برن خونش

خودش انقد حساسه سرزده بریم خونش سریع به رو میاره. هیچ وقتم به من رو نمیده برم خونش فک میکنه من حسودیش میکنم 

آخه قبلا منو مادرشوهرم تویه خونه بودیم نمیتونستم خونه روقفل کنم وسیله هامون کنارهم بود سفره هامون یک ...

خوب اولش باید یجور تا میکردی ک اجازه ندن ب خودشون ک ارامشتو بهم بزنن باید میفهموندی ک خوشت نمیاد و رو نمیدادی ولی عب نداره حالا ک داری جدا میشی تو خونه جدید یکار کن بفهمن مث قبل نیس اوضاع و حق دخالت ندارن